29 april: Top 10 security tips voor Office 365

Jaap Wesselius is als MVP op het gebied van Microsoft 365 een van de bekende specialisten. Hij is actief als consultant bij vele Microsoft relaties waardoor de kennis die hij in zijn webinars deelt is gebaseerd op de dagelijkse praktijk en actualiteit. In deze sessie staan 10 tips voor Office 365 centraal waarbij de algemene veiligheid wordt verbeterd en waarbij de kans op digitale inbraak drastisch wordt verminderd.

Op de zomervakantie maand na wordt iedere maand een webinar aangeboden om vanuit Startel op flexibele en laagdrempelige wijze kennis te faciliteren. We hopen natuurlijk dat bij behoefte aan verdere verdieping deelnemers de weg naar Startel ook weten te vinden. Deelname is gratis en vrijblijvend!

Datum en tijdstip: Donderdag 29 April van 15:30 tot 16:30

29 april: Top 10 security tips voor Office 365 jaapWesselius
Voeg toe aan agenda

Webinar gemist..

Daarom zetten we de opgenomen versie hier online..

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief