5 actuele voordelen van hybride trainingen

5 actuele voordelen van hybride trainingen
5 actuele voordelen van hybride trainingen 2

Een hybride auto die kennen we allemaal wel. Het is een mengvorm in een auto van de traditionele verbrandingsmotor en een elektromotor met accu. Maar hoe bekend zijn hybride trainingen, waarbij er ook een mengvorm gemaakt wordt? Net zoals hybride auto’s steeds populairder zijn geldt dat ook voor onze hybride trainingen en leveren ze overigens, net zoals hybride auto’s, ook een lagere CO2? footprint op.

Een combinatie tussen klassikaal en virtueel

Hybride trainingen zijn een combinatie tussen het klassikaal bijwonen van trainingen en het virtueel (online) deelnemen aan de training. Dus bij ons op de stoel zitten of gewoon vanaf je eigen bureaustoel. Dat biedt jou de volgende vijf voordelen:

Voordeel 1: Keuzevrijheid

Je maakt zelf de keuze of je wel of niet het openbaar vervoer of de auto pakt om naar de les te komen. Online live deelnemen kan namelijk altijd en als je haast hebt log je binnen seconden in en is reistijd of file hebben geen excuus meer om te laat te zijn. Deze keuzevrijheid zorgt ervoor dat er altijd een passende manier voor iedereen is om deel te nemen.

Voordeel 2: Deelnemen alsof je er echt bij bent

Vanaf je bureau thuis volg je de training en stel je gewoon de vragen aan de docent net zoals de deelnemers die wel in de klas aanwezig zijn. Zodat je van elkaar kunt leren en ook ervaringen kunt uitwisselen.

Voordeel 3: Leren ook als je verkouden bent

Het RIVM geeft nog steeds het advies om bij verkoudheidsverschijnselen thuis te blijven. Als onze opleidingen alleen maar klassikaal zouden zijn, dan zou je jouw studie niet kunnen voortzetten. Met hybride trainingen kan dat gelukkig wel. Thuis is een mondkapje ook niet verplicht, zoals bijvoorbeeld in de bus.

Voordeel 4: Prijsvoordelen

Bij virtuele deelname zijn de kosten voor de training lager, omdat de kosten voor lunch en huisvesting niet worden gemaakt. Voordeel 4b is dus ook dat je tijdens een online deelname gewoon datgene kunt eten en drinken wat je thuis in huis hebt. Ons bedrijfsrestaurant is overigens prima.

Voordeel 5: Het veilig gebruiken van opleidingslokalen

In verband met de anderhalve meter richtlijn kunnen er minder deelnemers van een training of opleiding in een van onze opleidingslokalen. Hybride trainingsvormen zijn daarom juist tijdens de coronaperiode uitermate waardevol om deelnemers veilig te laten studeren.

Als je niet naar ons toe kunt komen, dan komen we online naar jou toe. Als je wel naar ons kunt komen, dan ben je van harte welkom op ons hoofdkantoor in Drachten.

Ook zin in een hybride alternatief?

Neem dan hier contact met ons op, want trainingen regelen we graag op maat.

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief