activecampaign-actie-1000x300px-01
Dag
Uur
Minuut
Seconde

Massa e-mailmarketing

ActiveCampaign is een e-mailmarketing systeem waarmee je gepersonaliseerde massa e-mailmarketing kunt toepassen. Hier bedoelen we mee dat je automatisch naar een grote groep mensen een mailtje kunt sturen, maar wel rekening houdend met de interesses van een individueel persoon.

Persoonlijke interesses

Dit is een hele nieuwe vorm van e-mailmarketing wat eerst niet eens mogelijk was. Er zijn andere e-mailmarketing systemen op de markt die ook automatisch een mailtje naar meerdere personen tegelijkertijd kunnen sturen, zoals AWeber of MailChimp. Maar met deze systemen kun je niet eenvoudig rekening houden met persoonlijke interesses van de mensen in je mailinglijst. Daardoor kun je ook niet makkelijk je e-maillijst in groepjes opsplitsen.

 

Automatiseringen

ActiveCampaign heeft een onderdeel genaamd automatiseringen. In een automatisering kun je op basis van bepaalde acties een automatische reeks e-mails versturen. Dit is van belang omdat je daarmee vertrouwen opbouwd. Ze leren je beter kennen en daardoor zijn ze ontvankelijker zaken met je te doen

Kennis en vaardigheden direct toepasbaar

Tijdens deze 1-daagse basis training ga je intensief zelf aan de slag met ActiveCampaign. Je krijgt een eigen tijdelijk ActiveCampaign-account en via een beschikbare computer ga je zelf direct aan de slag. Je krijgt dus niet alleen de theorie van e-mailmarketing mee maar direct een flinke dosis praktijk. Wanneer je weer op je eigen plek zit kun je gelijk de opgedane kennis en vaardigheden toepassen.

 

"ActiveCampaign gaat e-mailmarketing voorbij met ingebouwde intelligentie." 

rachella-portrait-rond-02

Rachelle Blok
De basis cursus ActiveCampaign wordt gegeven door Rachelle Blok. Met een Bachelor of Science op zak voor Informatica & Economie van de Universiteit Leiden heeft ze de kennis in huis om het belang van goede en slimme e-mailmarketing software in te zien. Naast haar eigen webdesign bureau is ze succesvol met het trainen en helpen van ActiveCampaign-gebruikers met het bouwen aan hun e-maillijst. Daarnaast is ze beheerder van een actieve ActiveCampaign Facebook community.

Dit gaan we behandelen

 • Hoe het systeem werkt en je krijgt inzicht in de ongekende marketingmogelijkheden;
 • Wat de prijzen zijn van de verschillende pakketten;
 • Wat de verschillende onderdelen zijn van het programma
 • Hoe je een mooie nieuwsbrief in je eigen huisstijl kunt maken;
 • Hoe je mailinglijsten kunt importeren en exporteren;
 • Hoe je ActiveCampaign inschrijfformulieren kunt koppelen aan je website;
 • Hoe je een gratis (digitale) weggever koppelt aan je inschrijving van je nieuwsbrief;
 • Hoe je afbeeldingen, links en onderzoeken kunt invoegen;
 • Hoe je tags gebruikt en hoe je ze automatisch toevoegt via automatisering
 • Hoe je sneller een lijst opbouwt waarmee je op automatische piloot geld kunt verdienen met je emails;
 • Hoe je Active Campaign zo instelt dat een klant automatisch een e-mail krijgt nadat hij een aantal keren op een verkooppagina terecht is gekomen zonder een aankoop te doen (Hierdoor weet je dat het een hot lead is, en dit kan het aantal verkopen verhogen met wel 23%);
 • Hoe je meer kunt bereiken met je bestaande mailinglijst door slim gebruik te maken van labels;
 • Hoe je automatisch een e-mail kunt versturen op het moment dat iemand een bepaalde e-mail niet heeft geopend (Als je dit juist doet hoef je niet bang te zijn dat ze teveel e-mails krijgen … sterker nog, je gaat meer verkopen!);
 • Hoe je de rapportages en analyses moet interpreteren zodat je je e-mails en automatiseren nog effectiever kunt maken;
 • Het belang en uitwerking van het verplaatsen van jouw abonnees naar verschillende lijsten;
 • Dé 3 essentiële, te versturen, e-mails nadat iemand zich voor je digitale weggever heeft geregistreerd zodat je open rates en je conversies verhoogd worden.

De investering voor de 1-daagse ActiveCampaign-training
inclusief uitgebreide lunch is

€ 345,-*
(* exclusief 21% BTW)