header-best-of-ms-ignite-2018-02

Microsoft Ignite

Ieder jaar organiseert Microsoft een conferentie voor ontwikkelaars en IT-professionals. Dit jaar was het evenement van 24 t/m 28 september in Orlando Florida. Hoog op de agenda stond kunstmatige intelligentie (AI), open data en bijna vanzelfsprekend security. Voor de komende jaren heeft Microsoft weer de route aangegeven. Volop ontwikkelingen!

Het beste van Ignite

Ben je niet in de gelegenheid geweest om zelf naar Orlando af te reizen? Geen zorgen. StarTel organiseert op 29 januari van 19.00 tot 21.00 uur een "Best of Microsoft Ignite 2018" event waarna je weer helemaal up-to-date bent. Dit zijn de onderwerpen: Exchange & Exchange Online, Teams & Skype for Business 2019 en Identity Management.

Best of Microsoft Ignite 2018
op dinsdag 29 januari 
van 19.00 t/m 21.00 uur bij StarTel in Roden

Toegang: Gratis

 

Drie sprekers zullen deze avond de presentatie verzorgen met ieder zijn specialiteit.

Kay Sellenrode

Item: Identity and Access Management

Security in een cloud omgeving is van het grootste belang, daar is Microsoft zich goed van bewust.

Tijdens de afgelopen Ignite in Orlando was er ook veel aandacht hiervoor vanuit het IAM (Identity and Access Management) oogpunt en daar willen wij graag wat interessante punten onder de aandacht brengen.

Onder andere Password-less authentication, de Microsoft authenticator app, Conditional Access, ADFS en Azure Information Protection zijn onderwerpen die de revue zullen passeren.

Jaap Wesselius

Item: Update on Exchange 2019 and Exchange Online

Exchange 2019 is de laatst uitgebrachte telg in de Exchange familie. Ondanks dat veel mensen dachten dat er geen nieuwe Exchange meer zou komen is deze er dan toch.

Wat is er nieuw in Exchange 2019 en in hoeverre verschilt dit van Exchange Online. En hoe integreert het met Exchange Online.

In deze sessie proberen we de voors en tegens van Exchange 2019 in kaart te brengen.

Steven van Houttum

Item: Update on Teams and Skype for Business

In deze sessie kijken we naar de gebruik scenario’s van beide producten. Integratie, migratie en ontwikkelingen aan de Skype for Business on premises zijde komen ook aan bod.

Wanneer te kiezen voor Teams? Is er nog een toekomst voor Skype for Business on premises?

Dag
Uur
Minuut
Seconde