Beveilig je data met een training van EC Council

Beveilig je data met een training van EC Council ec counsel 01b

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan security issues. De wereld verandert en beveiliging wordt een steeds belangrijker thema. De meest vooraanstaande trainingen op dit gebied zijn de trainingen van EC Council.

EC Council

International Council of E-Commerce Consultants, oftewel EC-Council, is ‘s werelds grootste certificeringsinstelling op het gebied van cyber security. Ze zijn actief in 145 landen en hebben een aantal gerenomeerde trainingen ontwikkeld op het gebied van cyber security, namelijk:

  • Certified Ethical Hacker (CEH)
  • Computer Hacking Forensics Investigator (C|HFI)
  • Certified Security Analyst (ECSA)
  • License Penetration Testing (Practical) programs

De CEH en de CHFI worden reeds een aantal jaren bij StarTel gegeven. Hoewel het pittige trainingen zijn waarbij de 5 dagen training maximaal gebruikt worden, worden deze trainingen als zeer waardevol beoordeeld door de cursisten.

Certified Ethical Hacking Certification (CEH)

Een ‘Certified Ethical Hacker’ is een professional die begrijpt en weet hoe hij of zij moet zoeken naar zwakke plekken in grote systemen en die dezelfde kennis en tools gebruikt als een illegale hacker om de beveiliging van een systeem te testen, maar dan wel op een legale en verantwoorde manier.

De training CEH dompelt cursisten onder in een interactieve omgeving waar ze worden getoond hoe ze hun eigen systemen kunnen scannen, testen, hacken en beveiligen.

Deze training staat ingepland op diverse weken in het najaar en heeft een startgarantie voor de week van 16 t/m 20 oktober 2017!

Lees hier meer over de inhoud van het programma en om aan te melden.

 

Certified Computer Hacking Forensic Infesticator (CHFI)

Beveilig je data met een training van EC Council 1505383622403 309 200 1505383656 thumb1

De training CHFI geeft cursisten kennis over het specifieke domein binnen security van het computer forensisch onderzoek vanuit een objectief standpunt. De CHFI-certificering zal de toepassingskennis van rechtshandhavingspersoneel, systeembeheerders, beveiligingsambtenaren, defensie- en militaire personeel, juridische professionals, bankiers, beveiligingswerkers en iedereen die zich zorgen maakt over de integriteit van de netwerkinfrastructuur versterken.

De CHFI is een logisch vervolg op de training CEH en geeft cursisten de nodige vaardigheden om de voetafdruk van indringers te identificeren en het nodige bewijs te verzamelen om hen te vervolgen.

De CHFI staat bij StarTel ingepland op meerdere weken dit najaar en begin van 2018.

Leer hier meer over de inhoud van het programma en om aan te melden.

Dimitrios Zacharopoulos

Beveilig je data met een training van EC Council 1505383647618 225 225 1505383673 thumb1

De CEH en CHFI trainingen van EC Council worden bij StarTel met name verzorgt door EC Council gecertifceerde trainer Dimitrios Zacharopoulos.

Dimitrios komt al sinds 2009 bij StarTel voor het geven van EC Council security trainingen en wordt zeer gewaardeerd door de cursisten. Dimitrios is al op zeer jonge leeftijd begonnen te werken in de IT wereld waarin hij in de afgelopen 30 jaar op verschillende gebieden en voor verschillende organisaties heeft gewerkt. Nadat hij zelf het slachtoffer is geweest van identiteitsdiefstal besloot hij al zijn kennis en ervaring op het gebied van security in te zetten en zijn focus te verplaatsen naar informatie security.

Dit heeft ertoe geleidt dat Dimitrios in 2001 zijn eigen bedrijf heeft opgezet waarin hij anderen ondersteunt en opleidt op het gebied van security en op die manier helpt je data en infrastructuur te beschermen.

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief