cciso-actie-header-01

Introductie
Op dinsdag 23 oktober start de training Certified Chief Information Security Officer (C|CISO) van EC-Council. Dit programma heeft over de hele wereld toonaangevende informatie beveiligingsprofessionals gecertificeerd.

Algemene Beschrijving
In deze training krijg je diepgaande kennis aangereikt in elk van de 5 C|CISO-domeinen. Deze 5 domeinen van het C|CISO-programma vertalen zich naar een deskundige, competente uitvoerende informatiebeveiligingsexpert.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor de aspirant of zittende senior manager die ernaar streeft om zijn of haar carrière vooruit te helpen. Zo leren ze om hun bestaande diepgaande technische kennis toe te passen op zakelijke beveiligingsproblemen.

Kandidaten die een C|CISO-certificering willen halen, dienen zich te kwalificeren via een aanvraag van EC-Council. Alleen studenten met ten minste 5 jaar ervaring in 3 van de 5 domeinen mogen deelnemen aan het examen. Deze training geeft je diepgaande kennis over de 5 domeinen.

Met de CCISO certificering toon je aan dat je over de vereiste diepgaande kennis en vaardigheden beschikt op het gebied van informatiebeveiliging.

Deze domeinen worden tijdens de training behandeld

Domein 1 – Governance (beleid, wetgeving en naleving)
Het eerste domein van het C|CISO-programma heeft betrekking op het volgende:

Domein 2 – IS Management Controls en Auditing Management
Het 2e domein van het CCISO-programma, een van de hoekstenen van elk informatiebeveiligingsprogramma, heeft betrekking op het volgende:

Domein 3 – De dagelijkse verantwoordelijkheden van een CISO, waaronder:

 

Domein 4 – Vanuit een uitvoerend perspectief
Vanuit dit perspectief worden de technische aspecten van de CISO-functie belicht, waaronder:

Domein 5 – Behandeling diverse onderwerpen
Technisch geneigde professionals hebben mogelijk minder ervaring met de volgende onderwerpen:

Overnachtingsmogelijkheid
Deze CCISO-training is best intensief. Daarom bieden we voor een kleine meerprijs een Hotelverblijf inclusief ontbijt aan in het 4 sterren Hotel Langewold in Roden. Zo kun je na een inspannende trainingsdag voldoende ontspannen in het hotel of in de bosrijke omgeving van Roden.

CCISO training 23 t/m 26 oktober 2018 hotel langewold roden

De investering voor de 4-daagse C|CISO-training is

€ 3.100,-*
(* De meerprijs voor het hotelarrangement is € 150,-. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW)

 


Klik voor meer info & boeken