ccsp-actie-header-01

Introductie
Bereid je van maandag 27 augustus t/m vrijdag 31 augustus met deze training voor op de Certified Cloud Security Professional (CCSP) examen van (ISC)2

Algemene Beschrijving
De Cloud wordt tegenwoordig op grote schaal gebruikt om een ​​uiteenlopend aantal redenen. Velen vinden echter dat beveiliging in de cloud een enorme uitdaging is – hetzij vanwege implementatie of beheer.  Immers, vertrouwelijke informatie blijft een gevoelig onderwerp waar adequate oplossingen noodzakelijk zijn. Veel bedrijven zijn zich hier echter onvoldoende van bewust met als gevolg compliance problemen. En soms kiezen bedrijven voor oplossingen die niet praktisch zijn of economisch logisch maar wel de meest veilige.

CCSP training 27 t/m 31 augustus 2018 ccsp

Relevante training
Deze cursus combineert de kennis van de leidende globale standaarden van cloudbeveiliging. We bieden ook praktische vaardigheden met betrekking tot het implementeren van cloudbeveiliging, auditing en compliance. Dit wordt allemaal beheerd door een theoretische benadering van cloudbeveiliging, samen met de praktische labs die nodig zijn om echt te begrijpen wat er met uw gegevens gebeurt op alle lagen van de cloudstack. Deze relevante training introduceert veel technologieën die in de cloud worden gebruikt, van het implementeren van een private cloud-architectuur tot het gebruiken van een nieuwe oplossing voor sleutelbeheer van verschillende leveranciers. 

Met de CCSP certificering toon je aan dat je over de vereiste kennis en vaardigheden beschikt op het gebied van Cloud-beveiliging.

duane-anderson-linkedin-profile

Internationale trainer
De training wordt gegeven door Duane Anderson. Duane is een internationaal bekend en gerespecteerd CCSP-trainer die speciaal uit de VS wordt overgevlogen om deze training te geven. Tijdens de 5-daagse training worden 15 modules behandeld. Deze modules staan in onderstaand overzicht.

Behandelde modules

Overnachtingsmogelijkheid
Deze CCSP-training is best intensief. Daarom bieden we voor een kleine meerprijs een Hotelverblijf inclusief ontbijt aan in het 4 sterren Hotel Langewold in Roden. Zo kun je na een inspannende trainingsdag voldoende ontspannen in het hotel of in de bosrijke omgeving van Roden.

CCSP training 27 t/m 31 augustus 2018 hotel langewold roden

De investering voor de 5-daagse CCSP-training is

€ 3.495,-*
(* De meerprijs voor het hotelarrangement is € 199,-. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW)

 


Klik voor meer info & boeken