C|EH Master: Offensief leren doen is belangrijker dan denken! shutterstock 1019898175 2 1

Denk je dat jouw bedrijf digitaal veilig is, of weet je het echt zeker? Daar kom je pas achter al je jezelf in de doe-stand gaat zetten. Om dat wat kracht bij te zetten twee inspirerende uitspraken: “Een firewall is als een voordeur, als je ‘m open laat staan dan kan je toch naar binnen” en “In een brievenbus passen niet alleen brieven, maar ook vuurwerk! Veilig?” Dit zijn twee uitspraken van onze security trainer Björn Mevissen, die veelzeggend zijn.

Offensief leren denken

Digitale netwerken worden helaas steeds vaker bedreigd. Recent zijn er nog een groot aantal ransomware aanvallen geweest bij Amerikaanse overheden, maar hackers weten Nederland ook te vinden. Herinner je nog vorig jaar toen de Russische hackaanval op het OPCW in Den Haag werd verijdeld? Kortom, voorkomen is beter, want genezen is kostbaar op het moment dat het misgaat. Maar denken dat je een inbreuk voorkomt, door de theorie te kennen, is niet afdoende.

Offensief leren doen

Voor IT’ers die al het certificaat CEH, Certified Ethical Hacker, hebben is er volgens Björn nog steeds een belangrijke uitdaging. “Je hebt de theorie behaald, maar kan je het dan ook toepassen?” Of om het wederom in beeldspraak uit te leggen: “Je kunt alles weten over hoe je een bal moet tegenhouden, maar toch niet kunnen keepen.” Daarom heeft StarTel samen met Björn een prachtig mooi aanbod:

Wordt nu C|EH Master!

Want dan leer je ook om hackaanvallen tegen te gaan in de praktijk. De theorie beheers je al, maar Master wordt je als je ook met goed gevolg het praktijk examen aflegt. Om je goed voor te bereiden op dit examen is het raadzaam om de Ethical Hacking Workshop Live Hacking te volgen. Alle informatie hierover kan je terugvinden via deze link.

En tegen een gereduceerd tarief…

In de maand juli hebben we een heel aantrekkelijke Master actie, waarbij iedereen die recent het C|EH examen heeft gehaald een korting krijgt op het praktijkexamen van de C|EH. Klik hier om te profiteren van ons speciale zomeraanbod.

Waarom deelnemen?

Omdat het leerzaam is, maar ook waanzinnig leuk. Je krijgt namelijk vele virtuele machines tot je beschikking en Björn laat teams tegen elkaar strijden. Sommige deelnemers vergelijken het met een soort “IT Escape Room”, want kraak jij de code en krijg je deuren open die eigenlijk gesloten zouden moeten blijven?

Het mooiste compliment krijgen wij altijd achteraf. Het zijn de deelnemers die aangeven dat ze bij terugkomst op kantoor enorm geschrokken zijn; er stonden toch heel veel deuren open! Daar kunnen ze nu iets aan gaan doen.

Jij binnenkort ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *