Connect LOGO backcolorblack

Connect Frl – Cloud Event

In de ICT sector is certificeren voor de techniek waarin je actief bent van groot belang. Iedere certificering start met een basismodule waarop je in de loop der jaren door kunt ontwikkelen. Start je gesprekken met een werkgever, dan is het bezit van een basis certificaat een grote pre. Mede om die reden faciliteren we tijdens ons event de basiskennis door een hoorcollege te geven met als thema cloud essentials. (Wat is de cloud, waar staan we en waar gaan we heen?)
Kan de deelnemers meer specifiek een keuze om een Microsoft masterclass te volgen gericht op deze certificering.

De keuzemogelijkheden zijn:

 

In deze sessies wordt de grote lijn van de training behandeld en worden tips en trucs gegeven die deelnemers kunnen gebruiken om in de maand na het event de zelfstudie op  Azure gebied te doorlopen. Na het doorlopen van de module zouden deelnemers klaar moeten zijn voor het officiële afsluitende examen dat in een Pearson Vue examencenter geboekt kan worden.

Zowel de masterclass onder leiding van de gecertificeerde trainer(s) als de lesmaterialen en vouchers worden vanuit Connect.frl in samenwerking met StarTel met forse korting aangeboden.