Data Knowledge Academy (In het kort DKA) is een zusterorganisatie van Startel met haar volledige focus op het faciliteren van kennis en certificering op datagebied. We geloven in specialisatie en zetten voor de trainingen en trajecten binnen Data Knowledge Academy uitsluitend de beste gespecialiseerde trainers voor de groep. Mede-eigenaar Peter ter Braake staat voor de inhoud en de selectie van de trainers. Hij ontwikkelt eigen trainingen, mede op basis van de door hem reeds uitgebrachte boeken waarmee unieke trainingen en workshops ontstaan met focus op toepassing van de kennis in de dagelijkse praktijk. De eigen DKA studiepakketten kunnen zowel klassikaal als in zelfstudie worden doorlopen. Ook een combinatie is mogelijk.

Voor alle eigen trainingen van DKA worden ook eigen examens aangeboden terwijl daar waar dit beschikbaar is, de trainingen ook voorbereiden op de reguliere (Microsoft) examens. Voor onderdelen waarvoor geen Microsoft examen (meer) beschikbaar is, kan altijd gebruik worden gemaakt van het DKA examen.  Deelnemers kunnen na het behalen van dit examen hun kennisniveau aantonen met behulp van een Data Knowledge Academy certificaat dat is voorzien van een eindcijfer en de handtekening van Peter.

Data Knowledge Academy examens bestaan uit open vragen (weinig tot geen multiple choice vragen) en worden op een van onze locaties in Nederland aangeboden. Peter beoordeelt de antwoorden en verstrekt zijn eindoordeel in de vorm van een rapportcijfer.

Business Intelligence Developer level 1” – DKA certificaat.

Na succesvolle afronding van de 4 DKA examens wordt de titel “Business Intelligence Developer level 1“ verkregen.

Business Intelligence Developer level 2” – DKA certificaat.

Voor deelnemers die hierna vervolgstappen willen zetten is de training “Azure Data engineering beschikbaar.

Deelnemers met de titel DKA BI Developer level 1 en het officiële Microsoft Examens DP-200 + DP-201 hebben behaald, wordt de certificering “DKA BI Developer level 2”verkregen.

Data Knowledge Academy trainingen Logo Shape Small
Power BI (DKA)

Power BI (DKA)

Power BI is Microsoft’s populaire BI-tool waarmee kenniswerkers hun eigen rapporten en dashboards kunnen maken en waarmee Business Intelligence professionals een BI portal maken en

Lees verder »