Development Bootcamp Week op 10 september 2018

Development Bootcamp Week op 10 september 2018 blog dev 1200x800px 01b

Xander Wemmers
In de week van 10 september 2018 organiseren we samen met onze ervaren development trainer Xander Wemmers een development bootcamp week. Tijdens deze week staan enkele hoofdonderwerpen centraal. Dit zijn:
– ASP .net
– HTML CSS Javasript
– C#
– Visual Studio

Doel
Wil je je verder ontwikkelen op deze gebieden dan faciliteren we dat tijdens deze week. Je doel kan zijn het behalen van het afsluitende examen in deze week of het opdoen van ervaring en kennis.

Een optie is dat er voorafgaand aan deze week alvast lesmaterialen worden verstrekt waarmee je je kunt voorbereiden. Je kunt dan de trainingsweek benutten voor het behandelen van vragen en het werken aan een praktijkopdracht. Het alternatief is het volgen van de training in de traditionele vorm gedurende deze week.Geef je op voor deze week en we nemen contact met je op om samen tot een optimale invulling te komen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief