E-Learning / zelfstudie

Wil je je graag ontwikkelen, maar heb je geen behoefte aan een klassikale training of een virtuele training waarvoor je je moet aanpassen aan het gehanteerde schema? Dan is een zelfstudie of e-learning iets voor jou. Je neemt de lesstof zelfstandig door en bereidt je zelf voor op het afsluitende examen.

We bieden verschillende lespakketten aan die afhankelijk van het doel zijn samengesteld uit relevante onderdelen. Onze certkits voor technische trainingen en certificeringen bestaan uit E-learning, quiz vragen, Tips&Tricks, MeasureUp examen simulaties, online mentoring en waar beschikbaar een lab omgeving.

Voor project- en proces management trainingen zijn pakketten samengesteld inclusief een examenvoucher. Vaak kan je deze trainingen gelijk starten (30%) en wordt de rest ter beschikking gesteld wanneer de betaling is verricht. Dit kan je dus al gratis ervaren.

Wil je een van de andere e-learnings starten dan kan je vaak op de dag van je bestelling al starten. Hieronder is een overzicht opgenomen van de meest gevraagde e-learning pakketten. Staat jou voorkeur er niet bij? Neem even contact met ons op.