En toen besloten we het eens aan onze klanten te vragen…

En toen besloten we het eens aan onze klanten te vragen…
En toen besloten we het eens aan onze klanten te vragen… 2

“Kent u dit bedrijf?” Stel voor dat we aan willekeurige voorbijgangers op straat het logo zouden laten zien van jouw bedrijf zonder naamsvermelding, wat zou er dan gebeuren? Dit was een van de uitdagingen die wij aan durfden te gaan. We namen Concept7 uit Groningen in de arm die organisaties helpt om klantgericht te werken en digitale producten te maken waar klanten écht van houden. Zijn we geslaagd?

Trots op onze nieuwe huisstijl

Onze volledig nieuwe huisstijl en website is ontworpen op basis van onderzoek en klantinterviews. Het gaat niet om ons, maar vooral om jou! Dat komt onder andere tot uitdrukking in ons nieuwe logo dat we plaatsen rondom mensen zoals jij. Het logo symboliseert dat we dichtbij klanten staan, menselijk zijn, maatwerk leveren, continuïteit in leren bieden en ook snel iets voor jou persoonlijk willen oplossen.

Een betere gebruikerservaring

Een belangrijke uitkomst van het klantonderzoek was dat onze opleidingen beter vindbaar moesten zijn. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle trainingen, waarin je zelf een selectie kunt maken op vakgebieden en leveranciers. Je kunt zelfs in contact komen met je favoriete trainer, omdat we graag open en transparant met jou willen communiceren. Op onze homepage kun je zowel een trainings- of opleidingskeuze voor jezelf aanvragen als voor een groep in maatwerk. Laatstgenoemde is handig als je bijvoorbeeld HR manager bent en leertrajecten op maat wilt aangaan voor groepen medewerkers.

Resumerend; we hebben dus niet vanuit ons zelf gedacht, maar vooral gevraagd wat klanten en niet-klanten van een IT-opleider verwachten. Daarom stellen we ook jouw reactie erg op prijs, omdat we er zelf ook van houden om te blijven leren en daar waar nodig aanpassingen te maken. Doordat we een breed certificeringsprogramma hebben voor top technologieën van leveranciers en opleidingspartners, zoals Microsoft, Citrix, CompTIA, EC-Council, ISTQB en Mile2 zullen we continue aandacht hebben voor een blijvend goede vindbaarheid.

We vieren niet alleen een online heropening!

In de eerste week van januari 2020 betrokken we een prachtige, goed bereikbare A-locatie aan de A7 in Drachten. Niet wetende dat slechts drie maanden later de klassikale trainingen stopgezet moesten worden. Gelukkig gaan onze moderne trainingsfaciliteiten weer open en kunnen er ook weer examens gegeven worden zolang iedereen zich aan de RIVM-regels houdt.

Zien we jou ook binnenkort bij ons in Drachten?

We zijn weer opgefrist en open!

Dank aan alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief