GEICO geeft verzekeringsinnovatie een enorme boost in de cloud


GEICO hanteert een ontwikkelingsstrategie van DevOps en schakelt over op Microsoft Azure, waardoor het bedrijf op een meer persoonlijke en dynamische manier in contact kan komen met klanten. Met behulp van partner Applied Information Sciences schakelt GEICO over naar de cloud voor meer efficiëntie, grotere beschikbaarheid van toepassingen en lagere kosten. Bekijk de video en neem voor meer informatie contact op met Startel.

2 november start met doorgangsgarantie de training Azure Administrator Associate(AZ-104). Wat een mooie opstap is naar de Microsoft Azure DevOps Solutions (AZ-400). Voor meer informatie: https://startel.nl/trainingen/microsoft-certified-azure-administrator-associate-az-104t00/

Aanrader!

Morgen hebben wij van 16:00 tot 17:00 een gratis Webinar Azure. Gegeven door dataspecialist Adnan Hendricks! Schrijf je nu in: https://startel.nl/azure-webinars/


Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief