Het positieve leermoment van coronavirus? Nu is het tijd om…

Het positieve leermoment van coronavirus? Nu is het tijd om... shutterstock 1627996237
Het positieve leermoment van coronavirus? Nu is het tijd om... 2

Het positieve leermoment van coronavirus? Nu is het tijd om…

…te leren!

Want het is natuurlijk heel verstandig dat werknemers gaan thuiswerken om de kans op besmetting via anderen te verkleinen. Het lijkt praktisch de enige manier om de verspreiding van het virus in te dammen. Bij thuiswerken is het echter vaak wel een grote uitdaging om effectief te zijn. Dat geldt voor zowel werknemers als werkgevers.

Wat is de impact het coronavirus voor thuiswerkers?

In de praktijk blijkt dat medewerkers niet voor de volle honderd procent bij al hun applicaties kunnen. En als dat wel kan, dan is het maar de vraag of de dagelijkse werkzaamheden op de normale manier kunnen verlopen. Een collega kan toch nog door het virus geveld worden, of klanten haken noodgedwongen af. In het ergste geval zit je in een branche waar de handel stilvalt, bijvoorbeeld door de coronamaatregelen die president Trump genomen heeft waardoor vluchten vanuit en naar Europa worden geweerd.

Omdenken!

Tijd vrijmaken voor trainingen en opleidingen is vaak een ingewikkelde puzzel. Daarom kan het juist nu effectief en waardevol zijn om werknemers virtuele trainingen te laten volgen. Wij bieden onze klanten die klassikale trainingen volgen een virtueel alternatief aan. Hierbij geven onze trainers de opleidingen online vanuit ons kantoor in Drachten of vanuit huis.

Voor medewerkers die thuis tijd over hebben is het nu een goed moment om zelfstudie te gaan doen. Je leest hier alles over de zelfstudiemogelijkheden van onze dochterorganisatie Study-IT. Wanneer het coronavirus straks tot het verleden behoort, start je zo op kantoor met meer kennis om een inhaalslag te maken. Dat is pas omdenken!

Extra hulp nodig?

Stond kennis en ontwikkeling al op het programma, dan hoef je niets af te zeggen vanwege het coronavirus. Als opleidingsinstituut zullen we je altijd, zolang we zelf gezond blijven, faciliteren met een goed online alternatief. Heb je daar vragen over, neem dan contact met ons op of lees het laatste nieuws over deze situatie hier.

Natuurlijk wensen we iedereen die zelf getroffen is met het coronavirus beterschap toe.

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanvragen van de Certificeringsposter

Bedankt voor het aanvragen van de Certificeringsposter. Deze sturen we zo snel mogelijk op.

Bekijk ook onze Over ons pagina om meer te leren over het team achter Startel of bekijk onze standaard IT-trainingen.

Natuurlijk leveren we ook maatwerk trainingen. Klik op de aanvraag maatwerk training voor meer informatie.

Offerte formulier

Wij proberen je aanvraag binnen 2 werkdagen te verwerken. Telefoonnummer is niet direct nodig, maar handig als we nog vragen hebben.

De Startel Certificeringsposters

Startel heeft speciaal voor jou de Startel Certificeringsposters ontwikkeld. 

Vraag de posters nu gratis aan!

Aanvragen Microsoft poster

Aanvragen Mile2 poster