Itaú Unibanco versterkt servicebeschikbaarheid en dataverwerking met SQL Server 2019


Als toonaangevende bank in Latijns-Amerika en een van de grootste banken ter wereld verwerkt Itaú Unibanco duizenden transacties per seconde. De bank werkte met een verouderde gegevensinfrastructuur en had problemen bij het uitbreiden van de digitale diensten zonder SLAs te schenden of de garantie van continue servicebeschikbaarheid te riskeren. Sinds de bank de databaseservices heeft gemigreerd naar Microsoft SQL Server 2019 gebaseerd op Intel datacentertechnologieën, kan Itaú Unibanco gegevensverzameling en infrastructuuronderhoud betrouwbaar schalen terwijl het hoge serviceniveau waar particuliere en commerciële bankklanten op vertrouwen constant blijft. Kijk naar ons trainingportfolio op data gebied of neem contact op voor een intake. http://stuf.in/b3vqnlArray

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief