Hybrid Cloud Engineer Traineeship

Hé (niet-) IT’er! Ben je op zoek naar een certificeringstraject voor Hybrid Cloud Engineer? Je bent op de juiste plek. Ontdek deze gave functie en lees alles over jouw traineeship. Ben jij klaar om je om te scholen tot een Hybrid Cloud Engineer? Neem contact op of schrijf je gelijk in!

 

Leertraject

Het volgende kan jij verwachten als jij het hybrid cloud engineer traject wilt gaan volgen. Door de grote vraag naar deze traineeships hebben wij in overleg met partners gekeken naar trajecten die aansluiten op zowel individuen als groepen. Als kandidaat kies je uit een selectie aan onderdelen uit het portfolio rondom het traineeship Cloud Engineer. Hiermee sluit je na afronding mooi aan op de cloud vacatures die jou aanspreken.

 

 

Leertraject Hybrid Cloud Engineer Traineeship leertrajecten 300x500px 01

 Opbouw

Het traject wordt in samenwerking met onze partner Didacticum aangeboden. We starten met het matchingsproces. Is dat achter de rug en succesvol afgerond, dan gaan we door met capaciteitentests en assessments. Hiermee hebben we jouw drive gekoppeld aan een toffe organisatie. Dit betekent dat jij klaar bent voor het omscholingstraject tot Cloud Engineer van Startel/Didacticum.

Ben jij klaar om je voor te bereiden als Cloud Engineer? We stomen je klaar! Je kunt dit van ons verwachten:

  • 6- tot 8 weken durende praktijkopleiding met vanaf dag één salaris
  • Inspirerende Microsoft, Azure en security trainingen van gediplomeerde trainers
  • ‘Nieuwe’ role-based-certificeringen, die gericht zijn op jouw IT-functie
  • Na jouw opleiding unieke doorgroeimogelijkheden met verschillende Microsoft certificeringen
  • Begeleiding en coaching maken tijdens jouw IT-omscholing het verschil
  • Baangarantie: jij hebt gegarandeerd een toffe baan bij een toonaangevende organisatie, in overleg met Didacticum die daarvoor een actief klantenbestand aanspreekt

Leertrajecten

In nauw overleg met onze gespecialiseerde trainers en opdrachtgevers zijn door StarTel enkele trajecten ontwikkelt waarmee pas afgestudeerden of kandidaten die zich willen omscholen tot ICT-er in korte tijd worden geschoold tot gecertificeerd (junior) specialist.

 

Leertraject Hybrid Cloud Engineer

Als u informatie wilt hebben of vragen heeft over dit traject, dan kunt u dit formulier invullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.