Maandag - Vrijdag

8:15 - 17:00

Lavendelheide 12,
9202 PD, Drachten

info@startel.nl

050-5028888

Project- en procesmanagement

Project- en procesmanagement Project en procesmanagement uitgelicht

Projectmanagement en procesmanagement worden vaak in één adem genoemd. Hoewel dit goed te begrijpen is vanwege het woord ‘management’ in de benaming), zijn er minder raakvlakken dan vaak wordt gedacht. Het zijn wel allebei overkoepelende termen, waarbij de ene term projecten behandeld en de andere term processen. Wat is projectmanagement? Projectmanagement kun je onderverdelen in […]

Agile Scrum Foundation (zelfstudie)

Agile Scrum Foundation (zelfstudie)

In dit zelfstudiepakket zit het cursusmateriaal en een examenvoucher. Dit zelfstudiepakket bevat 6,5 uur aan beeldmateriaal dat verdeeld is over 41 lessen, quizzen, geïntegreerde geheugenkaarten, 1 officieel proefexamen en 4 gesimuleerde examens. In dit zelfstudiepakket leer je de ware betekenis van Agile kennen en zul je de belangrijkste verschillen tussen Agile en traditionele methoden leren begrijpen.

AgilePM® Foundation (zelfstudie)

AgilePM® Foundation (zelfstudie)

In dit zelfstudiepakket zit een examenvoucher, 10 uur aan beeldmateriaal en 3 educatieve spellen, elk spel bevat 2 levels. Dit zelfstudiepakket bevat ook oefenvragen voor het examen.

Scrum Master 2 Training

Scrum Master 2 Training

Deze training is een combinatie van instructie en op teamgebaseerde oefeningen en leert wat de kern vormt van de Scrum- en Agile-beweging. Deze training is daarom interactief van opzet waarbij er veel kennis, ervaring en ideeën worden uitgewisseld.

Scrum Master 1 Training

Scrum Master 1 Training

Scrum Master 1 is een tweedaagse training waarin de beginselen en de theorie van het Scrum-proces aan de orde komen met daarin de rol van de Scrum Master.

Scrum Product Owner Training

Scrum Product Owner Training

De rol van Product Owner binnen het Scrum-proces is essentieel voor het succes van Agile-projecten. Tijdens deze tweedaagse training komen cruciale aspecten zoals productvisie, storymapping, productmanagement, releaseplanning, value-driven ontwikkeling en beheer van vereisten uitvoerig aan bod.

Advanced Scrum Master/Product Owner

Advanced Scrum Master/Product Owner

Deze praktischgerichte training helpt Scrum Masters of Product Owners met de volgende stap in hun carrière. De training geeft verdieping in de principes van Scrum en daarnaast worden veel nieuwe technieken aangeleerd, die je dagelijks kunt toepassen.

Workshop Scrum Product Owner Advanced level

Workshop Scrum Product Owner Advanced level

Deze praktischgerichte training helpt Product Owners met de volgende stap in hun carrière. De training geeft verdieping in de principes van Scrum en daarnaast worden veel nieuwe technieken aangeleerd die je dagelijks kunt toepassen.