Maandag - Vrijdag

8:15 - 17:00

Lavendelheide 12,
9202 PD, Drachten

info@startel.nl

050-5028888

Inleiding Business Intelligence

Inleiding Business Intelligence

Bij deze training worden alle facetten van BI belicht, van de plek die BI heeft in een organisatie tot en met het implementeren van een data warehouse en het bouwen van rapporten en dashboards.

Power BI

Power BI

Deze training is identiek aan de training: "Microsoft Power BI Data Analyst (PL-300)". Power BI is de must-have tool om productief en efficiënt (samen) te werken met informatie. In deze training leer je alles wat je moet weten van Power BI om Power BI succesvol in te zetten binnen een organisatie.

Database modelleren

Database modelleren

In de training: "Database modelleren" worden de drie grote richtingen voor het opzetten van relationele databases besproken: normaliseren, dimensioneel modelleren en Data Vault.

Basiscursus T-SQL

Basiscursus T-SQL

In deze training leer je de programmeertaal SQL. Na afloop kun je zelfstandig query’s schrijven op databases om de gegevens in die databases te kunnen ontsluiten.

Azure Data Engineering

Azure Data Engineering

Deze training is identiek aan de training: "Data Engineering on Microsoft Azure (DP-203)". Deze training zet de belangrijkste Azure Data Services op een rij. Aan de operationele kant leer je over Azure SQL Databases en over Azure Cosmos DB. Aan de Business Intelligence kant leer je over Azure Synapse en Databricks; aan beide kanten kan Azure Storage een rol spelen.

Introduction Python for Data Professionals

Introduction Python for Data Professionals

In deze training leer je de basiskennis van Python en hoe je met deze programmeertaal data kunt verwerken. Het doel is om op een leuke manier te leren programmeren met data in Python.

Introduction Big Data Analytics

Introduction Big Data Analytics

Big Data en (advanced) analytics zijn niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Maar wat is Big Data nu precies en wat kunnen we met Big Data en analytics?

Introduction Business Intelligence

Introduction Business Intelligence

Data wordt door de meeste bedrijven gezien als essentieel voor de bedrijfsvoering. Rond die data spelen veel termen en soms is het moeilijk de hype te scheiden van de huidige stand van de techniek. Deze training zet voor jou alles op een rijtje.

SQL Server Performance

SQL Server Performance

Tegenwoordig eisen en verwachten we twee dingen van onze SQL Server-databases. We eisen in alle gevallen correcte resultaten; het liefst willen we die zo snel mogelijk. Microsoft voorziet van het eerste en bij het tweede doen wij zelf het werk.