Skip to content

Leertraject Microsoft Certificering

Veranderend IT-landschap

Microsoft hanteert een certificeringsprogramma waarbij de Cloud technologie een belangrijke rol speelt. Hiermee speelt Microsoft in op het veranderende IT-landschap met nieuwe technologieën.

De nieuwe certificeringsstructuur bestaat uit twee niveaus: Associate en Expert.

Het Associate niveau vormt de basis van het nieuwe certificeringsprogramma en wordt gevolgd door het Expert niveau.

Voor alle nieuwe technologieën die in de (nabije) toekomst worden gelanceerd, komen er, volgens dit nieuwe certificeringsprogramma, certificeringen en upgradetrajecten beschikbaar.

Microsoft certificeringen zijn hét bewijs van je specifieke kennis en ervaring binnen je vakgebied.

Bepaal optimaal traject

In de opzet via StarTel wordt de overlap in de diverse trainingen weggenomen. Daarnaast wordt reeds aanwezige kennis niet opnieuw behandeld en kan indien gewenst een stuk zelfstudie worden opgenomen in overleg met de kandidaat. Hierdoor kan het definitieve traject worden ingekort en kan het traject qua doorlooptijd en investering duidelijk worden teruggebracht. Door deze maatwerkaanpak waarbij per deelnemer een individueel studieplan wordt opgesteld, bereikt iedere deelnemer op zeer efficiënte wijze zijn of haar doel.

Neem gerust contact op om op basis van een intakegesprek en uw reeds aanwezige kennis en ervaring (en eventueel reeds aanwezige certificering) uw optimale traject te bepalen.

Microsoft is bezig met een stapsgewijze herinrichting van het gehele opleidingsassortiment. Voor meer informatie over de veranderingen zie deze link.