Diepgaande kennis hebben over de moderne werkplek of “Modern Workplace” is voor ICT’ers tegenwoordig steeds vaker een randvoorwaarde om succesvol te kunnen zijn. De ICT’er die immers begrijpt hoe medewerkers op een veilige en efficiënte manier met elkaar kunnen samenwerken zorgt ervoor dat de organisatie een voorsprong krijgt op concurrenten. Dat is van grote waarde.

Bij de moderne werkplek gaat het voor een groot gedeelte over veilig werken in de Cloud, overal en altijd bereikbaar zijn, het bouwen van apps en het slim toepassen van business intelligentie. Daarom is het goed om constant naar verdieping van kennis te zoeken.

Hoe je jouw kennis vergroot over de Microsoft Modern Workplace?

Het antwoord op deze vraag bieden we je op een presenteerblad aan en je ontvangt zelfs een ‘cadeautje met een strik erom’ als je doorleest. Want naast het aanbieden van opleidingen en cursussen doen we nog meer. We houden wel van verrassingen en onverwachte dingen doen. Omdat we er graag voor willen zorgen dat er overal in Nederland moderne werkplekken ontstaan.

Overzicht met de Microsoft role based certificeringsposter

Als jij de specialist wilt zijn op het gebied van de moderne werkplek dan adviseren wij je de Microsoft Certificeringsposter gratis te downloaden door hier te klikken. Enorm handig, want met dit totaaloverzicht weet je precies waar je jouw kennis kunt verrijken.

Wil je de MS-100 en MS-101 doen voor certificering Microsoft 365 Certified, Enterprise administrator Expert, dan is hiervoor een extra stap nodig zoals je op de certificeringsposter kunt terugvinden. Door het volledige MS-101 traject te volgen zal je de expert zijn op het gebied van Microsoft 365 Mobility en Security. Doe het op jouw manier en in jou eigen tempo door middels zelfstudie, blended learning of volledig klassikaal de module(s) van jouw keuze te doorlopen.

Modern werken gaat via apps

Het extra cadeautje om nog meer kennis rondom de moderne werkplek te verkrijgen is dat we je graag willen enthousiasmeren om apps in te gaan zetten. Dat doen we door een gratis inspiratiesessie te organiseren, op dinsdagavond 15 oktober a.s. samen met onze trainer Sito Boonstra. Hij behandelt met behulp van praktijkvoorbeelden een groot aantal Microsoft apps, waaronder SharePoint, Teams, Project Online, PowerBI, Powerapps, Forms, Flow, Yammer en Kaizala

Ontdek de samenhang tussen de verschillende apps!

Microsoft Office 365 wordt niet voor niets een ‘suite’ genoemd. Dat betekent dat je pas echt slimme dingen gaat doen als je apps onderling met elkaar laat werken. Daarom bevelen we je van harte aan deel te nemen aan de inspiratieavond. Met deze kennis maak je persoonlijk pas echt grote sprongen vooruit.

Interesse?

Schrijf je dan snel hier in, want er zijn een beperkt aantal plaatsen tot maximaal 40 deelnemers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *