Noordertest

StarTel is al ruim 20 jaar dé ICT opleider van het Noorden. Met het brede opleidings- portfolio heeft menig ICT’er zijn opleiding en certificering bij ons gevolgd. We bieden onze dienstverlening nu nog aan vanuit Roden, maar verhuizen begin januari 2020 naar een nieuwe centraal in Noord Nederland gelegen en goed bereikbare zichtlocatie te Drachten.

Beste trainingen & trainers

Naast de standaard opleidingen wordt er ook steeds vaker gebruik gemaakt van maat- werk oplossingen. Dit kan zowel in-house als in ons trainingscentrum worden verzorgd.

Maatwerk

StarTel voert niet alleen de meest gevraagde trainingen met certificeringsdoel, zoals ISTQB Foundation, Practitioner in Agile Quality en TMap Suite Test Engineer, maar levert ook een volledige set aan hands-on, start-nu trainingen en workshops. Onze populaire aan-de-slag-met trainingen worden steeds uitgebreid en geactualiseerd.
Trek daarom bij ons aan de bel als uw favoriete onderwerp nog niet in het aanbod voorkomt. Voor maatwerk en traineeships kunt u namelijk bij ons terecht.

Accreditatie

Om als trainingsorganisatie of als examencenter te kunnen functioneren zijn accreditaties van belang. StarTel is niet alleen geaccrediteerd examencenter voor nagenoeg alle testen trainingen en certificeringen, maar is ook officieel iSQI partner, iSTQB partner, Dasa trainingspartner en EXIN partner.

 

Een greep uit ons portfolio:

*Startgarantie

Laat je kennis zien met de ISTQB Digital Badge's

Aanbieding deelnemers Noordertest

Kandidaten die in de maand oktober 2019 inschrijven of interesse kenbaar maken voor een van de benoemde trainingen of certificeringen (exclusief TMap) krijgen: