Skip to content

Microsoft Silver Partner for Learning Solutions

StarTel heeft de Silver Learning competentie behaald in het nieuwe Microsoft Partner Network. In het nieuwe partnerprogramma van Microsoft wordt nog sterker dan voorheen gestuurd op kwaliteit, betrokkenheid en toegevoegde waarde van partners.

StarTel is Arcitura CloudSchool & Big Data Science Authorized Training Partner

Startel ICT Opleidingen voorzien in actuele opleidingsbehoefte van IT professionals. StarTel biedt als  IT opleider het Certified Cloud Professional™ programma van Arcitura/CloudSchool en het Big Data Science Certified Professional programma van Arcitura/Big Data School aan in Noord Nederland.

Accredited Training Provider for EC Council

Voor het verzorgen van high end security trainingen is StarTel geaccrediteerd door EC Council. StarTel is een van de weinige opleiders in Nederland die voldoet aan de hoge eisen en normen van EC Council. De trainingen van EC Council worden verzorgd door geaccrediteerde docenten.

Linux Professional Institute (LPI) Gold Approved Training Partner

Momenteel zijn er in Nederland slechts drie opleidingsinstituten die door het Linux Professional Institute (LPI) geautoriseerd zijn voor het verzorgen van de officiële LPI trainingen. StarTel heeft begin dit jaar als eerste training partner de Gold Status van het Linux Professional Institute behaald.

Test IT Online: De partner van StarTel voor online diagnostische toetsen op het gebied van MS Office

Startel ICT Opleidingen Test IT is een programma waarmee het mogelijk is om nulmetingen, online trainingen, toetsen, evaluaties en enquêtes te ontwikkelen.Test IT wordt als een online dienst aangeboden. Met Test IT kunnen wij snel een training, nulmeting of test maken voor onze klanten.

VMware, Cisco, CompTIA, en Java autorisaties

Voor het verzorgen van trainingen op het gebied van VMware, Cisco, CompTIA en Java maakt StarTel gebruik van gecertificeerde docenten. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van de trainingen waarborgen.


ITIL & Prince2 Autorisaties

StarTel als affiliate van de geaccrediteerde partner (5hart) maakt bij het verzorgen van ITIL en Prince2 trainingen gebruik van geaccrediteerde docenten. Onze kandidaten worden volgens de formele richtlijnen voorbereid op de officiële examens.

 

  • voor ITIL en Prince2 wordt de training in samenwerking met 5hart (ATO) uitgevoerd.
  • ITIL® and PRINCE2® are Registered Trade Marks of AXELOS Limited.
  • The ITIL® and PRINCE2® Accredited Examination Institute logo’s are Trade Marks of AXELOS Limited.
  • The ITIL® and PRINCE2® Accredited Training Organization logo’s are Trade Marks of AXELOS Limited.
  • The Swirl logo™ is a Trade Mark of AXELOS Limited.

PEARSON VUE, Kriterion, PSI en EXIN testing Center

StarTel is een geautoriseerd Testing Center voor Pearson VUE, PSI en EXIN. Dit betekent dat klanten bij StarTel in een goedgekeurd examenlokaal kunnen deelnemen aan verschillende ICT examens.