Prestigieuze CompTIA Partner Award gaat naar StarTel
Prestigieuze CompTIA Partner Award gaat naar StarTel 2

Begin oktober stond ik ineens op een internationaal podium in Londen. Tijdens de “CompTIA EMEA Member and Partner Conference” mocht ik namens StarTel de CompTIA Partner Award in ontvangst nemen, als snelst groeiende nieuwe CompTIA partner. Natuurlijk ben ik trots op deze erkenning, maar deze feestelijke gebeurtenis leek mij ook een mooi moment om het CompTIA aanbod van StarTel nog eens nader bij je onder de aandacht te brengen.

Vendor Neutraal

Als je in de IT werkt en je niet wilt binden aan één platform of leverancier dan is een certificeringstraject van CompTIA erg interessant om te volgen. Door vendor neutraal kennis te ontwikkelen kan je jezelf in de breedte specialiseren, bijvoorbeeld op het gebied van netwerken, security, cloud, mobility of open source development. Met als belangrijk voordeel dat je toegevoegde waarde opbouwt voor huidige en toekomstige werkgevers.

Het complete en actuele van het CompTIA aanbod

CompTIA, de Computing Technology Industry Association is een non-profit handelsvereniging die professionele certificeringen afgeeft voor de IT-industrie. Zij geven jaarlijks meer dan 50 branchestudies uit om trends en veranderingen in de branche te volgen. Deze ontwikkelingen worden meegenomen in het lesprogramma, zodat de lesstof altijd actueel is. Dat het aanbod ook compleet is blijkt wel uit het feit dat wereldwijd meer dan 2,2 miljoen mensen CompTIA certificeringen behaald hebben. Als tip: Kijk ook even op het CompTIA Resource Center.

Leren hoe je wilt

De leervorm die aangeboden wordt is blended. Dat betekent dat zowel zelfstudie als klassikale begeleiding mogelijk is of een mix vorm daarvan. Voor grote organisaties bieden we op maat programma’s aan, bijvoorbeeld door het aanbieden van CompTIA traineeships voor afdelingen van organisaties. Zo kunnen individuen, maar ook hele groepen, worden bediend op specifieke onderdelen binnen de IT.

StarTel en Study-it doen het samen

StarTel organiseert voor het hele CompTIA aanbod de klassikale trainingen, binnenkort ook vanuit ons nieuwe pand in Drachten. Onze zusterorganisatie, Study-it organiseert alle online CompTIA opleidingen.

Gebruik de CompTIA Roadmap

Ieder bedrijf of individu met interesse voor de IT zou eens kritisch naar de CompTIA roadmap moeten kijken. Klik hier om de CompTIA Roadmap te downloaden en maak zelf de voor jou gewenste keuze.

Als we kunnen helpen met het aanbieden van een op maat CompTIA aanbod, neem dan contact met ons op via deze link.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *