Skip to content

Leertraject Software Development Java Developer

Traineeship

In nauw overleg met onze gespecialiseerde trainers en opdrachtgevers zijn door StarTel enkele trajecten ontwikkelt waarmee pas afgestudeerden of kandidaten die zich willen omscholen tot ICT-er in korte tijd worden geschoold tot gecertificeerd (junior) specialist.

In je rol als Java Developer verzorg jij de technische realisatie van Java software oplossingen.

Nadat je gedurende de eerste 2 maanden van het traineeship de basiskennis hebt verkregen en de benodigde certificeringen hebt behaald, wordt met een stageperiode bij een opdrachtgever gestart in de praktijk. Je wordt onderdeel van een team. In dit team staat kennisdeling centraal. Op een Agile wijze werk je samen met het team aan slimme en innovatieve oplossingen voor de klant. Tijdens dit tweejarige traineeship krijg je de gelegenheid om bij meerdere opdrachtgevers praktijkervaring op te doen terwijl je een deel van de tijd kunt besteden aan je opleiding en certificering. 

Opleiding:

Door de koppeling aan een senior developer en de mogelijkheid om aan concrete projecten mee te werken, kan je je inhoudelijk snel ontwikkelen. De eerste anderhalve maand van het traineeship bestaat uit een fulltime opleiding om je voor te bereiden op de praktijk. Je volgt trainingen en behaalt certificaten.

Belangrijke onderdelen zijn:

  • Oracle Certified Associate (OCA)
  • Professional (OCP)
  • JAVA SE 8
  • JAVA EE
  • Professional Scrum Master (PSM)

Na deze eerste anderhalve maand fulltime opleiding krijg je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, zowel inhoudelijk als persoonlijk.