StarTel Inloopavond 'Microsoft Big Data and Advanced Analytics' StarTelInloopavondMicrosoftBigDataandAdvancedAnalytics1

We hebben een hele leuke avond gehad waarbij we een opkomst van ruim 50 man hadden.

Peter Ter Braake heeft ons na een winterbuffet meegenomen in de wereld van Big Data en Data Science. Na een uur was er gelegenheid om tijdens de pauze onder het genot van een kop koffie bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Na de pauze heeft Peter middels een demo een klein deel van de mogelijkheden laten zien. Dit was op het scherm zichtbaar waardoor duidelijk werd dat met behulp van de benodigde kennis en systemen al heel snel mooie resultaten kunnen worden geboekt.De avond is afgesloten met een gezellige borrel.We hopen dat de aanwezige en hun omgeving voldoende hebben geprikkeld om volgend jaar de vervolgstappen te zetten en een of meer interessante trainingen bij StarTel te boeken.Naast de Big Data trainingen die door StarTel al geruime tijd worden aangeboden is in overleg met Peter Ter Braake tevens een modulaire opzet van deze materie ontwikkeld.

Met deze opzet maken we het onze klanten mogelijk om naast de gehele training ook onderdelen te boeken en te volgen. De modules zijn per dag te boeken zodat flexibiliteit en maatwerk ontstaat.

We sluiten het jaar dus positief af met een geslaagde inloopavond en zetten dit initiatief volgend jaar voort met een inloopavond AVG / Functionaris gegevensbescherming en een avond specifiek gericht op Microsoft Azure. Hiervoor hopen we u volgend jaar te mogen begroeten bij StarTel.