Primaire vakgebieden:

Van huis uit ben ik een ontwikkelaar met jarenlange ontwikkelingservaring. Na vele adviestaken ben ik ruim 30 jaar geleden terecht gekomen in het raakvlak Informatica en Recht als Arbiter en/of Gerechtelijk Deskundige. Met de voorbereiding van de invoer van de recente wetgeving op gebied van de privacy (AVG/GDPR) is daar het ICT gerelateerde privacy aspect bij gekomen.

Veel gegeven trainingen:

Wie is Hjalmar Milo

Inmiddels sinds 1981 als onafhankelijk adviseur actief. Ethiek en onafhankelijkheid hebben altijd zeer hoog in mijn vaandel gestaan waardoor ik al vrij snel terecht kwam in een terrein waar deze beide eigenschappen essentieel zijn: Arbitrage en Gerechtelijk Deskundige in de ICT.

Programmatuurontwikkeling en kennisoverdracht is er al die jaren altijd bij gebleven en ik doe dat nog steeds met erg veel plezier.

Mijn relatie met Startel

Alhoewel Drachten en vroeger Roden niet direct vlak naast de deur liggen voor een inwoner van Alphen aan den Rijn, heb ik sinds 1998 met wisselende regelmaat en veel plezier trainingen mogen verzorgen voor Startel en zal dat ook nog graag doen.

LinkedIn

Hierbij de link naar mijn profiel, uiteraard bij deze toestemming om dit te publiceren:

https://www.linkedin.com/in/hmilo/