10979 Microsoft Azure Fundamentals

Azure / Private cloud beheer / Office 365

Introductie

Deze cursus biedt de onderliggende kennis die vereist voor  het evalueren van Microsoft Azure, of ze beheerders, ontwikkelaars of databasebeheerders zijn.

Algemene omschrijving

Deze cursus biedt ook de vereiste kennis voor studenten die willen wonen cursus 20532D: Developing Microsoft Azure Solutions, of cursus 20533D: Microsoft Azure Infrastructure-oplossingen implementeren van.

Deze cursus laat kennismaken met studenten de beginselen van cloud computing. Studenten zullen vertrouwd raken met hoe deze beginselen zijn doorgevoerd in Microsoft Azure. Bovendien, wordt deze cursus uitgelegd hoe de kern Azure infrastructuur, bestaande uit virtuele netwerken en opslag implementeren. Met deze Stichting leert studenten hoe te maken van de meest voorkomende Azure services, met inbegrip van Azure Virtual Machines, Web Apps en Azure SQL-Database. De cursus sluit af met het beschrijven van de kenmerken van Azure AD en methoden van de integratie van het met on-premise Active Directory.

Leerdoelen

Na het voltooien van dit opleidingsonderdeel zullen de studenten kunnen:

 • Cloud computing, Azure en Azure abonnementen te beschrijven.
 • Azure PowerShell, de Azure Software Development Kit (SDK) en de azuurblauwe opdrachtregelinterface (CLI) voor het beheren van Azure abonnementen gebruiken
 • Maken en configureren van virtuele machines in Azure en hun schijven beheren.
 • Aanmaken, configureren, en web apps in Azure controleren en implementeren van Azure platform als een dienst (PaaS) cloud diensten.
 • Maken en configureren van Azure virtuele netwerken.
 • Maken, beheren en configureren van cloud-opslag in Azure.
 • Gebruik Azure SQL-Database maken, configureren en beheren van SQL-databases.
 • Maken en beheren van Azure AD.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor mensen die implementeren willen, configureren en beheren van services en virtuele machines (VM's) met behulp van Azure evalueren. Dit omvat:

 • Ontwikkelaars die willen evalueren Azure-oplossingen maken.
 • Windows Server-beheerders die willen evalueren de migratie van Active Directory-rollen voor on-premise en diensten naar de wolk.
 • IT-professionals die willen evalueren van het gebruik van Azure naar host websites en mobiele app back-end services.
 • Databasebeheerders die willen evalueren van het gebruik van Azure SQL-databases host.

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.

Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.

Module 1: Aan de slag met Microsoft Azure

Module 2: Microsoft Azure beheerprogramma 's

Module 3: virtuele machines in Microsoft Azure

Module 4: Web Apps en cloud diensten

Module 5: Maken en configureren van virtuele netwerken

Module 6: Cloud opslag

Module 7: Microsoft Azure Databases

Module 8: Maken en beheren van Azure AD

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie