Workshop Introduction to Blockchain

Azure / Private cloud beheer / Office 365

Introductie

Er is steeds meer vraag naar kennis op het gebied van Crypto currency en in het bijzonder Blockchain. Vanuit Microsoft wordt een workshop van 1 dag aangeboden waarin de combinatie met Azure wordt aangeboden. Om  deelnemers aan deze workshop voldoende basis kennis te bezorgen en om geintresseerden in 1 dag de basis van dit onderwerop bi te brengen is een workshop ontwikkelt door onze ervaren traner Adnan Hendricks. 

Algemene omschrijving

Deze training biedt in een dag een introductie op niveau, voor iedereen die geïnteresseerd is in de blockchain technology en crypto currency. Het hoofddoel van de training is om een conceptueel en contextueel overzicht van het ecosysteem te geven waarmee deelnemers aan de vervolgtraining Azure & blockchain voldoende basiskennis hebben.

Wat is precies Distributed Ledger technologie? Hoe heeft het betrekking op blockchain technologie?

Hoe zijn deze technologieën op hun beurt gerelateerd aan cryptocurrencies?

Leerdoelen

Basiskennis Blockchain. Verdieping is hierna mogelijk, een algemeen begrip op basis van deze eerste dag is ook mogelijk. 

Doelgroep

Iedereen die de term kent en in 1 dag basiskennis wil krijgen op het gebied van Blockchain. Er zijn geen toegangsvereisten. Deze training is ontworpen voor iedereen die interesse heeft in Distributed Ledger technologie en Blockchain technology, van directie tot bedrijfsanalisten en programmeurs.

Voorkennis

Geen relevante voorkennis noodzakelijk. 

Methode

Klassikaal met de mogelijkheid om in te gaan op de toepassing in uw dagelijkse praktijk. 

Gerelateerde Trainingen

Course 40523: Microsoft Cloud Workshop: Azure Blockchain

Kennismaking met Blockchain, algemene kennis, nut en toepassing. 

Startdatum Maand Variant Locatie