Certified Information Privacy Manager – Nederlands (CIPM NL)

Certified Information Privacy (IAPP)

Introductie

marie-joséDe training wordt verzorgt door onze gespecialiseerde trainer Marie-José Bonthuis. Ze is naast IT jurist tevens Functionaris gegevensbescherming. De trainingen die door haar worden verzorgt zijn mede gebaseerd op haar ervaringen in de praktijk. Ze is ten slotte het grootste deel van haar tijd actief bij klanten en verzorgt daarnaast deze specifieke trainingen. 

Algemene omschrijving

De CIPM is 's werelds eerste en enige certificering op het gebied van privacy-programmabeheer. Wanneer u een CIPM verdient, laat dit zien dat u niet alleen de privacyregels kent, u weet ook hoe u deze voor uw organisatie kunt laten werken.Met andere woorden, u bent de go-to-persoon voor dagelijkse handelingen op het gebied van privacy.

Leerdoelen

  • Hoe een bedrijfsvisie te creëren
  • Hoe het privacyteam te structureren
  • Hoe een privacyprogrammakader te ontwikkelen en implementeren
  • Hoe te communiceren met belanghebbenden
  • Hoe de prestaties te meten
  • Hoe de operationele levenscyclus van het privacyprogramma verloopt.

Voorkennis

Juristen, Functionarissen Gegevensbescherming, Privacy Officers, Informatiemanagers, Privacy Professionals, Legal Compliance Officers, Riskmanagers, Informatiebeveiligers, Security Officers (CISO), Security Managers, CISSP/CISM/CISA gecertificeerden e.d.

Methode

De training wordt verzorgt door onze gespecialiseerde trainer Marie-Jose Bonthuis. Ze is naast IT jurist tevens Functionaris gegevensbescherming. De trainingen die door haar worden verzorgt zijn mede gebaseerd op haar ervaringen in de praktijk. Ze is ten slotte het grootste deel van haar tijd actief bij klanten en verzorgt daarnaast deze specifieke trainingen. 

Startdatum Maand Variant Locatie