ITIL® – Capability module Release, Control and Validation (I3-RCV)

ITIL

Introductie

De training ITIL® Intermediate: Release, Control & Validation (RCV) is onderdeel van het ITIL® intermediate niveau en de Capability module als vervolg op ITIL® Foundation.

Algemene omschrijving

De training ITIL® Intermediate: Release, Control & Validation (RCV) is onderdeel van het ITIL® intermediate niveau en de Capability module als vervolg op ITIL® Foundation. De Capability module bevat een 4-tal trainingen die samen 16 punten opleveren om dichter bij ITIL® Expert te komen. Door na deze training ITIL® Intermediate RCV ook de trainingen ASO, SOA en PPO positief af te sluiten met een examen ontvangt u het Capability certificaat.

Leerdoelen

De training ITIL® is geschikt voor IT-professionals, die de zorg dragen voor IT-dienstverlening en/of deze leiden. Ook wanneer u een schakel bent tussen de gebruikers en de IT (organisatie) is deze cursus geschikt.

Doelgroep

De training ITIL® is geschikt voor IT-professionals, die de zorg dragen voor IT-dienstverlening en/of deze leiden. Ook wanneer u een schakel bent tussen de gebruikers en de IT (organisatie) is deze cursus geschikt.

Voorkennis

Certificaat ITIL® Foundation

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.

•     Het servicemanagement-concept
•     Doel en principes van service transition
•     De release-, control- en validation processen in hun onderlinge samenhang
•     Organisatie, rollen en verantwoordelijkheden
•     Het belang van release-, control- en validation processen in het leveren van diensten
•     De interactie met andere Service Lifecycle-processen
•     Release-, control- en validation processen, -activiteiten en -functies gebruiken om operationele excellentie te bereiken
•     Meetbaar maken van release-, control- en validation processen
•     Het belang van IT-security voor de release-, control- en validation processen en de bijdrage van IT security hieraan
•     Uitdagingen, cruciale succesfactoren en risico’s
•     Voorbereiding op het ITIL® OSA examen

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie