ITIL® – Managing Across the Life Cycle (ITIL MALC)

ITIL

Introductie

De module Managing Across the Life Cycle is een op zichzelf staande kwalificatie, maar is de laatste module van de Lifecycle of Capability modules die leiden naar het ITIL Expert in IT Service Management niveau.

Algemene omschrijving

Het doel van deze training en het bijbehorend examen en certificatie is het overbrengen, testen en valideren van de kennis over de inhoud van de ITIL publicaties. De focus ligt op Business, management en controle op doelstellingen, processen, functies en activiteiten en op de interfaces en interacties tussen de processen zoals beschreven in de vijf ITIL kernpublicaties.
Tijdens de opleiding worden de benodigde vaardigheden door middel van een mix van presentaties, leergesprekken, discussies, praktijksituaties en cases op een interactieve wijze aan u overgebracht. De docent acteert daarbij meer als coach dan als trainer. Gedurende de training wordt van de deelnemers een actieve houding verwacht.

Doelgroep

ICT professionals die een business en management niveau willen behalen van de ITIL Lifecycle kern en hoe deze geïmplementeerd kan worden om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen.
Diegenen die het ITIL Expert certificaat in IT Service Management willen behalen waarbij dit de laatste verplichte module is.
Diegenen die het ITIL Master in IT Service Management willen gaan behalen, waarvoor deze training een vereiste is.

Voorkennis

Minimaal 15 credits behaald met ITIL Service Lifecycle of Service Capability kwalificaties.

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie