Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server® 2012 (20417)

Microsoft Desktop beheer

Introductie

Volg de 5 daagse training: 20417 Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server® 2012.

Algemene omschrijving

Ontvang praktijkgerichte instructies en oefen het configureren en implementeren van nieuwe functies en functionaliteit in Windows Server 2012, inclusief Windows Server 2012 R2, in deze vijfdaagse Microsoft Officiële cursus. Deze cursus is bedoeld voor IT-professionals die hun bestaande Windows Server-technische vaardigheden willen upgraden naar Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2. Het veronderstelt een hoog kennisniveau over eerdere Windows Server-technologieën en vaardigheden die gelijkwaardig zijn aan MCSA: Windows Server 2008- referenties.

 

De cursus behandelt de nieuwe functies en functionaliteit in Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2, inclusief beheer, netwerkinfrastructuur, opslag, toegangsbeheer, virtualisatie, hoge beschikbaarheid en identiteitsfederatie. Specifieke technologieën omvatten Windows PowerShell, Storage Spaces en Internet Small Computer System-interface (iSCSI), Active Directory, Hyper-V, implementatie van Remote Access-oplossingen zoals DirectAccess, VPN's en Web Application Proxy (WAP). De cursus behandelt ook Failover Clustering, Federation Services, evenals toegangs- en informatieprovisie- en beveiligingstechnologieën zoals Dynamic Access Control en Web Application Proxy-integratie met Federation Services en Workplace Join.

 

Deze cursus is geen cursus voor productupgrades, waarbij u rekening houdt met overwegingen bij het migreren en upgraden van uw specifieke omgeving naar Windows Server 2012. In plaats daarvan zal deze cursus uw bestaande Windows Server-kennis en vaardigheden bijwerken naar Windows Server 2012, inclusief Windows Server 2012 R2.

 

Deze cursus is rechtstreeks gekoppeld aan en is de beste keuze voor hands-on voorbereiding op Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): examen 417: uw vaardigheden upgraden naar MCSA Windows Server 2012 , het upgrade-examen voor certificeringen met kwalificerende upgradepaden. Details van de verschillende ondersteunde upgradepaden zijn hier beschikbaar.

 

Opmerking: Labs in deze cursus zijn gebaseerd op Windows Server 2012 R2 en Windows 8.1.

Leerdoelen

Na het voltooien van deze cursus kunnen studenten:

 • Installeer en configureer Windows Server 2012.
 • Beheer Windows Server 2012 met behulp van Windows PowerShell ® .
 • Beheer opslag in Windows Server 2012.
 • Implementeer netwerkdiensten.
 • Implementeer Remote Access.
 • Implementeer Failover Clustering.
 • Implementeer Hyper-V ™.
 • Implementeer Failover Clustering met Hyper-V.
 • Veilige gegevenstoegang implementeren voor gebruikers en apparaten.
 • Implementeer Active Directory ® Domain Services (AD DS).
 • Implementeer Active Directory Federation Services (AD FS).
 • Monitor en onderhoud Windows Server 2012.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor IT-professionals die ervaren Windows Server-systeembeheerders zijn die vertrouwd zijn met het uitvoeren van dagelijkse Windows Server-beheer- en onderhoudstaken. De cursus zal hun vaardigheden updaten naar Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2. Kandidaten die geschikt zijn voor deze cursus zijn:

 • Ervaren Windows Server-beheerders die echte ervaring hebben in een Windows Server-bedrijfsomgeving.
 • IT-professionals die de MCSA: Windows Server 2008 of een in aanmerking komend upgradeable-certificaat hebben verkregen  , waarvan de details hier beschikbaar zijn of die gelijkwaardige kennis hebben.
 • IT-professionals die de MCSE-examens (Microsoft Certified Solutions Expert) willen afleggen in Data Center, Desktop Infrastructure, Messaging, Collaboration en Communication, zijn ook geïnteresseerd in het volgen van deze cursus terwijl ze zich voorbereiden op de certificatie voor Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) Windows Server 2012 , wat een vereiste is voor hun individuele specialiteiten.

 

Voorkennis

Alvorens deel te nemen aan deze cursus, moeten studenten beschikken over:

 • Ervaring met dagelijkse Windows Server systeembeheer-, beheer- en onderhoudstaken in een Enterprise-omgeving
 • Verkregen een verklaring dat in aanmerking komt voor de 70-417 upgrade examen af te leggen, zoals hier vermeld,  of over een gelijkwaardige kennis

Opmerking: Het is mogelijk om deze cursus te volgen zonder de kwalificerende upgradeable certificering nadat aan het criterium van gelijkwaardige kennis is voldaan. Het latere nemen en slagen van het 70-417 upgrade-examen zal de onderzoeker echter niet de MCSA: Windows Server 2012- kwalificatie bezorgen . Deze referentie-upgrade is uitsluitend bedoeld voor houders van bestaande kwalificeerbare upgradeable-certificeringen, waarvan de details beschikbaar zijn in de hierboven vermelde URL.

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.
 

Module 1: Windows Server 2012 installeren en configureren

Module 2: Windows Server 2012 beheren met behulp van Windows PowerShell

Module 3: Opslag beheren in Windows Server 2012

Module 4: Implementeren van netwerkservices

Module 5: Remote Access implementeren

Module 6: Failover-clustering implementeren

Module 7: Hyper-V implementeren

Module 8: Failover-clustering implementeren met Windows Server 2012 R2 Hyper-V

Module 9: Veilige gegevenstoegang voor gebruikers en apparaten implementeren

Module 10: Implementatie van AD DS

Module 11: Implementatie van AD FS

Module 12: Bewaking en onderhoud van Windows Server 2012

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie