Managing and Maintaining Windows 8 (20688)

Microsoft Desktop beheer

Introductie

Leer uw windows 8.1 the beheren en te obderhouden in een enterprise omgeving.

Algemene omschrijving

Krijgen de kennis en vaardigheden die u nodig hebt ter ondersteuning van het besturingssysteem Windows 8.1 en technische probleemoplossing problemen oplossen in een netwerkomgeving van Windows 8.1 en Windows Server 2012 R2. Deze cursus is bedoeld voor IT-professionals die ervaring hebben met Windows apparaten en die werken als Windows Enterprise Desktop ondersteuning van technici (EDSTs) in fase 2 steun omgevingen. Via deze ivijfdaagse Microsoft officiële cursus, met uitgebreide hands-on labs u hoe belangrijke onderdelen van het Windows Operating systeem werk om te helpen bij het oplossen van systeemproblemen. Hoe te identificeren en oplossen van problemen met netwerken, Windows Store apps, veiligheid, Groepsbeleid, Internet Explorer, ras en ondersteuning van mobiele apparaten.
Deze cursus maakt gebruik van nieuwe versies van Desktop Optimization pakket (MDOP), Microsoft Message Analyzer, Application Compatibility Toolkit (ACT), Windows Performance Toolkit (WPT), en is de eerste cursus die de populaire Sysinternals tools gebruikt, en andere hulpprogramma's. Deze cursus helpt ook kandidaten voorbereiden op examen 70-688, MCSA: Windows 8.1-ondersteuning.

Leerdoelen

Na het voltooien van dit opleidingsonderdeel zullen de studenten kunnen:

 • Beschrijf de processen die betrokken zijn bij de planning en met behulp van een probleemoplossing methodologie voor Windows 8.1.
 • Het oplossen van opstartproblemen en operating systeemservices op een Windows 8.1-systeem.
 • Oplossen van problemen met hardware en apparaatstuurprogramma's.
 • Computers op afstand oplossen.
 • oplossen van problemen met netwerkverbindingen.
 • Oplossen van client configuratie mislukkingen en GPO toepassing problemen.
 • Oplossen van kwesties in verband met de gebruikersinstellingen.
 • Problemen met externe verbindingen.
 • Oplossen van kwesties in verband met de toegang tot bronnen op computers die lid zijn van een domein.
 • Oplossen van kwesties in verband met de toegang tot bronnen vanaf computers waarop zijn niet domein.
 • Oplossen van kwesties in verband met de toepassingsinstallatie en bediening.
 • Windows 8.1 na implementatie te handhaven.
 • Ontwerpen en implementeren van extranet connectiviteit voor Windows 8.
 • Herstellen van een computer met Windows 8.1.

Doelgroep

Deze cursus is vooral bedoeld voor de Enterprise apparaat ondersteunen technicus (EDST), die fase 2 steun verlenen aan gebruikers die werken met Windows PC's en apparaten in middelgrote tot grote ondernemingswijde configuraties, binnen een Windows-domeinomgeving. EDSTs zijn ervaren Professionals die zich op een brede waaier van technische problemen voor Windows-besturingssystemen, apparaten, cloud diensten, toepassingen, netwerken en hardwareondersteuning richten. Belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten oplossen van technische problemen met betrekking tot de Windows-installatie en migratie, activering, prestaties, profielen, instellingen en apparaatsynchronisatie, lokale als de externe netwerktoegang, toegang tot toepassingen, toegang tot gegevens en printers, verificatie, eindpunt beveiliging en beleid, operating system en gegevensherstel.

EDSTs moet het combineren van technische expertise met probleemoplossen en besluitvorming vaardigheden en een diep begrip van hun zakelijke en technische omgevingen om snel te lossen problemen bij de systeemondersteuning. Ze overwegen alle variabelen, rechtvaardigen resoluties met een logische benadering van het oplossen van problemen, en hebben betrekking op compromissen met inachtneming van zakelijke en technische voorschriften en beperkingen. EDSTs zijn primair verantwoordelijk voor het onderhoud en de ondersteuning van PC's en apparaten, installeren en testen van branchespecifieke toepassingen op deze apparaten en fysiek wijzigingen aan te brengen gebruiker apparaten of opnieuw afbeeldingen zoals vereist.

De secundaire doelgroep voor deze cursus kan de studenten voorbereiden om examen 70-688 bevatten.

Voorkennis

Voor het bijwonen van deze cursus, moeten studenten:

 • Networking fundamentals, inclusief Protocol /Internet Protocol (TCP), User Datagram Protocol (UDP) en domein naam systeem (DNS)
 • Microsoft Active Directory Domain Services (AD DS) beginselen en fundamenten van AD DS beheer
 • Inzicht in de Public Key Infrastructure (PKI) componenten en praktische kennis van de fundamenten van Active Directory Certificate Services (AD CS)
 • Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012 fundamentals
 • Microsoft Windows-Client de fundamentals; bijvoorbeeld, werkende kennis van Windows XP, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8
 • Fundamenten van de beheers- en ervaring in het gebruik van het systeem van Microsoft Office 2013 of het systeem van Microsoft Office 2010
 • Onderdelen van de Windows Automated Installation Kit (WAIK) met inbegrip van Windows PE, Windows SIM, VAMT, ImageX, USMT en DISM concepten en fundamentals

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.
 

Module 1: Implementatie van een methodiek voor probleemoplossing
Module 2: Problemen met opstarten oplossen
Module 3: Oplossen van problemen met Hardware en apparaatstuurprogramma 's
Module 4: Oplossen van problemen met externe Computers

Module 5: Oplossen van problemen met de netwerkverbinding
Module 6: Problemen met Groepsbeleid oplossen
Module 7: Probleemoplossing gebruikersinstellingen

Module 8: Configureren en oplossen van problemen met externe verbindingen

Module 9: Oplossen van problemen met de toegang tot de bronnen binnen een domein

Module 10: Configureren en oplossen van problemen met toegang tot bronnen voor Clients die geen lid van een domein
Module 11: Oplossen van problemen met toepassingen
Module 12: Behoud van Windows 8.1

Module 13: Herstellen van Windows 8.1

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie