Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 (20689)

Microsoft Desktop beheer

Introductie

Dit is een cursus waarbij uw Windows  7 kennis wordt aangevuld met  Windows 8.1 kennis.

Algemene omschrijving

Gedetailleerde instructies en hands-on praktijk upgraden van uw configuratie en probleemoplossing van de vaardigheden van Windows 7 naar Windows 8.1 in deze 3-daagse Microsoft officiële cursus krijgen. Deze cursus is bedoeld voor ervaren IT-professionals die configureren en ondersteunen van Windows-PC's en apparaten. U leert de nieuwe vaardigheden die je nodig hebt ter ondersteuning van Windows 8.1 in een Windows Server-domeinomgeving met beheerde toegang tot het Internet en de cloud diensten. U leert hoe te installeren en aanpassen van de besturingssystemen van de Windows 8.1 en apps, evenals hoe om te migreren van de gebruikersstatus en instellingen. De labs in de cursus opnemen Windows PowerShell en Groepsbeleid en andere Windows-beheerprogramma's. Met de toenemende trend van BYOD, leren voor het toegangsbeheer voor niet-domein gekoppelde Windows apparaten via werkplek Join diensten en werk mappen. Daarnaast leert u het oplossen van gemeenschappelijke steun kwesties in verband met Windows 8.1, met inbegrip van het oplossen van problemen met Internet Explorer, BitLocker versleutelde schijven herstellen en optimaliseren van de prestaties. Ten slotte leert u over het implementeren van Client Hyper-V in Windows 8.1. Als onderdeel van het leren ervaring, zal u hands-on oefeningen uitvoeren in een virtuele testomgeving. Deze cursus helpt ook kandidaten voorbereiden op examen 70-689, MCSA: upgrade uw vaardigheden naar MCSA Windows 8. Opmerking: Deze cursus is gebaseerd op Windows 8.1 Enterprise Edition met domain services geboden door Windows Server 2012 R2.

Leerdoelen

Na het voltooien van dit opleidingsonderdeel zullen de studenten kunnen:

 • Beschrijf de oplossingen en kenmerken in verband met het beheer van Windows 8.1 in een bedrijfsomgeving netwerk.
 • Installeer Windows 8.1 en eerdere versies van Windows upgraden naar Windows 8.1.
 • Configureren en beheren van Windows 8.1 met behulp van Windows PowerShell Groepsbeleid en Windows Intune.
 • Uitvoering van de strategie van een toepassing voor Windows 8.1.
 • Niet-domeinlid apparaten beheren en bieden toegang tot de bronnen voor deze apparaten.
 • Beveiligde Windows 8.1-apparaten met behulp van passende instrumenten en technologieën.
 • Het configureren van externe toegang voor computers met Windows 8.1.
 • Controleren en herstellen van Windows 8.1.
 • Implementeer Client-Hyper-V® in Windows 8.1.

Doelgroep

De primaire doelgroep voor deze cursus is IT-professionals die configureren en ondersteunen van Windows 7 of Windows 8-PC's, apparaten, gebruikers, en bijbehorende netwerk en -beveiligingsbronnen, en die willen hun vaardigheden update naar Windows 8.1. Het publiek omvat ervaren IT-Professionals die zich richten op het ondersteunen van een breed scala van technische kwesties in verband met Windows-besturingssystemen, apparaten, cloud diensten, toepassingen, netwerken en hardware.

Een secundaire doelgroep voor deze cursus omvat certificering kandidaten die willen migreren van hun huidige referenties naar de Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) voor Windows 8.1, en hebben beide:

 • Een bestaande Microsoft Certified IT Professional (MCITP) niveau certificering voor Windows 7
 • Een bestaande Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) niveau certificering voor Windows 8

Voorkennis

Voor het bijwonen van deze cursus, moeten studenten:

 • Technische kennis van netwerken van de fundamentals, met inbegrip van de domein naam systeem (DNS), User Datagram Protocol (UDP) en Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP)
 • Bekendheid met Microsoft® Active Directory® Domain Services (AD DS) beginselen en fundamenten van AD DS beheer
 • Inzicht in de Public Key Infrastructure (PKI) componenten en praktische kennis van de fundamenten van Active Directory Certificate Services (AD CS)
 • Kennis van Microsoft Windows Server® 2008 of Windows Server 2012 fundamentals
 • Kennis van Microsoft Windows-Client de fundamentals; bijvoorbeeld, praktische kennis van Windows 7
 • Kennis van Windows beoordeling en Deployment Kit (WADK) componenten zoals Windows PE, Windows System Image Manager (SIM), Volume Activation Management Tool (VAMT), ImageX, User State Migration Tool (USMT) en Deployment Image Servicing and Management) DISM) concepten en fundamentals

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.
 

Module 1: Windows 8.1 in een bedrijfsomgeving netwerk

Module 2: Installeren en upgraden naar Windows 8.1

Module 3: Configureren en beheren van Windows 8.1

Module 4: Uitvoering van een toepassing voor Windows 8.1

Module 5: Beheer van apparaten en toegang tot bronnen

Module 6: Windows 8.1 vastzetten

Module 7: Externe toegang configureren

Module 8: Controleren en herstellen van Windows 8.1

Module 9: Uitvoering van Client Hyper-V in Windows 8.1

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie