Skip to content

Software Development Fundamentals: MTA Exam 98-361 (40361)

Microsoft Technology Assosiate (MTA) training Development

Introductie

Leer de baisconcepten va het programmeren.

Algemene omschrijving

Deze driedaagse MTA-training helpt je je voor te bereiden op Microsoft Technology Associate Exam 98-361 en een goed begrip van deze onderwerpen te ontwikkelen: kernprogrammering, objectgeoriënteerde programmering, algemene softwareontwikkeling, webapplicaties, bureaubladtoepassingen en databases. Deze cursus maakt gebruik van dezelfde inhoud als in de officiële Microsoft Academic Course (MOAC) voor dit examen.

Leerdoelen

Na het voltooien van deze cursus kunnen studenten:

  • Begrijp kernprogrammering
  • Begrijp objectgeoriënteerde programmering
  • Begrijp algemene softwareontwikkeling
  • Begrijp webapplicaties
  • Begrijp desktopapplicaties
  • Databases begrijpen

Doelgroep

De Microsoft Technology Associate (MTA) is Microsoft's nieuwste suite van technologiecertificeringsexamens die fundamentele kennis valideren die nodig is om een ​​carrière op te bouwen met behulp van Microsoft-technologieën. Dit programma biedt een geschikte ingang voor een toekomstige carrière in technologie en veronderstelt praktische ervaring of training, maar gaat niet uit van praktijkervaring.

Voorkennis

Geen

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.

Module 1: Inleiding tot objectgericht programmeren

Module 2: Algemene softwareontwikkeling begrijpen

Module 3: Webtoepassingen begrijpen

Module 4: Desktoptoepassingen begrijpen

Module 5: databases begrijpen

 

Voor deze training stellen we de volgen data voor. Indien deze geplande data u niet past, neemt u dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar een mogelijk andere datum of andere lesmethoden om u te voorzien in uw trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie