Skip to content

Gaming Development Fundamentals: MTA exam 98-374 (40374)

Microsoft Technology Assosiate (MTA) training Development

Introductie

Leg een basis als gameprogrammer

Algemene omschrijving

Deze driedaagse MTA-trainingscursus helpt je je voor te bereiden op Microsoft Technology Associate Exam 98-374 en een goed begrip van deze onderwerpen te ontwikkelen: Game Design, Hardware, Graphics en Animation. Deze cursus maakt gebruik van dezelfde inhoud als in de officiële Microsoft Academic Course (MOAC) voor dit examen.

Leerdoelen

Na het voltooien van deze cursus kunnen studenten:

  • Begrijp het spelontwerp
  • Begrijp hardware
  • Grafieken begrijpen
  • Begrijp animatie

Doelgroep

De Microsoft Technology Associate (MTA) is Microsoft's nieuwste suite van technologiecertificeringsexamens die fundamentele kennis valideren die nodig is om een ​​carrière op te bouwen met behulp van Microsoft-technologieën. Dit programma biedt een geschikte ingang voor een toekomstige carrière in technologie en veronderstelt praktische ervaring of training, maar gaat niet uit van praktijkervaring.

Voorkennis

Geen

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.

Module 1: een spelmodule bedenken en conceptualiseren

Module 2: Spelvereistenidentificeren en beheren

Module 3: De game-output ontwerpen

Module 4: Specifieke spelcomponenten ontwerpen

Module 5: De gebruikersinterface (UI)van de game ontwikkelen

Module 6: de game ontwikkelen functionaliteit

Voor deze training stellen we de volgen data voor. Indien deze geplande data u niet past, neemt u dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar een mogelijk andere datum of andere lesmethoden om u te voorzien in uw trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie