Configuring Advanced Windows Server® 2012 Services (20412)

Microsoft Windows Server

Introductie

Leer de geavanceerde mogelijkheden van een Windows server 2012 R2 omgeving.

Algemene omschrijving

Get praktiesche instructies en oefen het configureren van geavanceerde Windows Server 2012, met inbegrip van Windows Server 2012 R2, diensten in deze vijfdaagse Microsoft Official Course. Deze cursus is het derde deel in een serie van drie cursussen die de vaardigheden en kennis biedt die nodig zijn om de uitvoering van een kern van Windows Server 2012-infrastructuur in een bestaande bedrijfsomgeving.

 

De drie cursussen hebben betrekking op de implementatie, het beheer, het onderhoud en de provisioning van services en infrastructuur in een Windows Server 2012-omgeving. Hoewel er een aantal cross-over van vaardigheden en taken in deze cursussen is, richt deze cursus zich op geavanceerde configuratie van services die nodig zijn om een ​​Windows Server 2012-infrastructuur te implementeren, beheren en onderhouden, zoals geavanceerde netwerkdiensten, Active Directory Domain Services (AD DS) , Active Directory Rights Management Services (AD RMS), Active Directory Federation Services (AD FS), Network Load Balancing, Failover Clustering, bedrijfscontinuïteit en disaster recovery-services, evenals toegangs- en informatieprovisioning en beveiligingstechnologieën zoals Dynamic Access Control (DAC) ) en Web Application Proxy-integratie met AD FS en Workplace Join.

 

Deze cursus kaarten rechtstreeks aan en is de beste keuze voor hands-on voorbereiding voor Microsoft Certified Solutions Partner (MCSA): Examen 412: het configureren van geavanceerde Windows Server 2012 Services , dat is de derde van de drie examens die nodig zijn voor MCSA: Windows Server 2012 certificaat.

 

Opmerking: Labs in deze cursus zijn gebaseerd op Windows Server 2012 R2 en Windows 8.1.

Leerdoelen

Na het voltooien van deze cursus, zullen de studenten in staat om:

 • Configureren van geavanceerde functies voor Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP), Domain Name System (DNS), en configureren van IP Address Management (IPAM) met Windows Server 2012.
 • Configureren en beheren van iSCSI, BranchCache en FSRM.
 • Configureren DAC te beheren en audit toegang tot gedeelde bestanden.
 • Plannen en implementeren van een AD DS-implementatie met meerdere domeinen en bossen omvat.
 • Plannen en implementeren van een AD DS-implementatie die locaties omvat.
 • Implementeren en configureren van een Active inzet Directory Certificate Services (AD CS).
 • Implementeer een AD RMS-implementatie.
 • Implementeer een AD FS-implementatie.
 • Zorg voor een hoge beschikbaarheid en load balancing voor web-gebaseerde applicaties door het implementeren van Network Load Balancing (NLB).
 • Implementeren en valideren hoge beschikbaarheid en load balancing voor web-gebaseerde applicaties door het implementeren van NLB.
 • Zorg voor een hoge beschikbaarheid van het netwerk diensten en applicaties door het implementeren van failover clustering.
 • Implementeer een failover-cluster, en configureren en valideren van een hoge beschikbaarheid netwerk service.
 • Implementeer en beheer Hyper-V virtuele machines in een failover-cluster.
 • Implementeer een back-up- en noodhersteloplossing op basis van zakelijke en technische vereisten.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor Information Technology (IT) Professionals met de handen op ervaring met het implementeren, beheren en onderhouden van een Windows Server 2012 of Windows Server 2012 R2-omgeving die wensen om de vaardigheden en kennis die nodig verwerven om een ​​geavanceerd beheer en de levering van diensten te verrichten binnen die Windows server 2012-omgeving. Kandidaten die doorgaans zouden geïnteresseerd zijn in het volgen van deze cursus zijn:

 • Ervaren Windows Server Administrators die echte wereld ervaring in het werken in een Windows Server 2008 of Windows Server 2012 bedrijfsomgeving.
 • IT-professionals die op zoek zijn om het examen  412: het configureren van geavanceerde Windows Server 2012 Services.
 • IT-professionals willen maken van de Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) examens af te nemen in Datacenter, Desktop Infrastructure, Messaging, Collaboration en Communicatie zal ook geïnteresseerd zijn in het nemen van deze cursus zijn als ze voor te bereiden op de MCSA examens, die een voorwaarde voor hun individuele zijn specialiteiten. 

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.
 

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie