Designing and Implementing a Server Infrastructure (20413)

Microsoft Windows Server

Introductie

Volg de 5 daagse training 20413 Designing and Implementing a Server Infrastructure 

Algemene omschrijving

Volg praktische instructies en oefen planning, ontwerp en implementeer een fysieke en logische Windows Server® 2012 R2-bedrijfsinfrastructuur in deze 5-daagse Microsoft Official-cursus. Deze cursus is deel één in een reeks van twee cursussen die de vaardigheden en kennis biedt die nodig zijn om een ​​Windows Server 2012 R2-infrastructuur in een bedrijfsomgeving te ontwerpen en implementeren. De twee cursussen omvatten gezamenlijk het ontwerpen, plannen, implementeren, beveiligen, bewaken, automatiseren en virtualiseren van een enterprise-serverinfrastructuur. Deze cursus behandelt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​bedrijfsoplossing te bieden die handmatige en geautomatiseerde serverinstallaties ondersteunt in een fysieke en virtuele omgeving, inclusief de ondersteunende bestands- en opslagservices. Je leert ook de vaardigheden die nodig zijn om zakelijke netwerkoplossingen te bieden, zoals DHCP, IPAM, VPN en DirectAccess. Je leert ook de vaardigheden die nodig zijn om een ​​forest- en domeininfrastructuur te ontwerpen en implementeren, inclusief scenario's voor meerdere domeinen / bos en filialen. Deze cursus is rechtstreeks gekoppeld aan en is de voorkeurskeuze voor praktische voorbereiding op Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): examen 413: ontwerpen en implementeren en serverinfrastructuur, wat het vierde van vijf examens is die nodig zijn voor MCSE: certificering van serverinfrastructuur.

OPMERKING: Labs in deze cursus zijn gebaseerd op Windows Server 2012 R2 en System Center 2012 R2. Deze cursus is bedoeld voor ervaren IT-professionals die middelgrote tot grote bedrijven ondersteunen en ervaring hebben met het beheer van Windows Server 2012 R2 en een MCSA: Windows Server 2012-certificering of vergelijkbare vaardigheden hebben.

Leerdoelen

Na het voltooien van deze cursus kunnen studenten:

 • Plan server upgrade en migratie.
 • Plan en implementeer een serverimplementatie-strategie.
 • Plan en implementeer servers met behulp van System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager (VMM).
 • Ontwerp en onderhoud een oplossing voor IP-configuratie en adresbeheer.
 • Ontwerp en implementeer de naamomzetting.
 • Ontwerp en implementeer een AD DS-forest en domeininfrastructuur.
 • Ontwerp en implementeer een AD DS-organisatie-eenheid (OU) -infrastructuur.
 • Ontwerp en implementeer een Group Policy Object (GPO) -strategie.
 • Ontwerp en implementeer een fysieke topologie van AD DS.
 • Plan en implementeer opslag- en bestandsservices.
 • Ontwerp en implementeer netwerkbeveiliging.
 • Ontwerp en implementeer RAS-diensten.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het plannen, ontwerpen en implementeren van een fysieke en een logische Windows Server 2012-onderneming AD DS (Active Directory® Domain Services) -infrastructuur inclusief de benodigde netwerkservices. Ze hebben ervaring met eerdere Windows Server-besturingssystemen en beschikken over Windows Server 2012-certificering Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) of vergelijkbare vaardigheden. De cursus is ook bedoeld voor IT-professionals die op het examen 70-413 willen studeren: een serverinfrastructuur ontwerpen en implementeren, als stand-alone of als onderdeel van de vereiste voor de Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): serverinfrastructuur Certification.

Voorkennis

Kandidaten voor deze cursus beschikken over goede Windows-kennis van client- en serverbesturingssystemen en basis-AD DS en netwerkervaring in een enterprise / small-business (SMB) -omgeving, samen met ervaring met toepassingsconfiguratie.

Naast hun professionele ervaring, moeten studenten die deze training volgen over de volgende technische kennis beschikken:

 • Een goed begrip van fundamentals en netwerkconcepten van het Transmission Control Protocol / Internet Protocol (TCP / IP).
 • Een goede basiskennis van zowel Windows Server 2012 R2 als Active Directory® Domain Services (AD DS). Bijvoorbeeld domeingebruikersaccounts, domein- versus lokale gebruikersaccounts, gebruikersprofielen en groepslidmaatschap.
 • Een goed begrip van zowel scripts als batchbestanden.
 • Een goed begrip van beveiligingsconcepten, zoals authenticatie en autorisatie.
 • Bekendheid met deployment-, packaging- en imaging-tools.
 • Mogelijkheid om in een team / virtueel team te werken.
 • Vermogen om goede documentatie te produceren en de juiste communicatieve vaardigheden te hebben om voorstellen te doen en budgetaanbevelingen te doen.
 • Kennis gelijk aan Windows 2012 R2 MCSA.

Studenten die deze training volgen, kunnen aan de vereisten voldoen door de volgende cursussen te volgen of gelijkwaardige kennis en vaardigheden te verkrijgen:

 • 20410D: Windows Server 2012 installeren en configureren
 • 20411D: beheer van Windows Server 2012
 • 20412D: geavanceerde Windows Server 2012-services configureren
  • OF

 • 20417D: Upgrade van uw vaardigheden naar MCSA Windows Server 2012

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.
 

Module 1: Planning Server-upgrade en migratie

Module 2: Planning en implementatie van een serverimplementatie-strategie

Module 3: Servers plannen en implementeren Virtual Machine Manager gebruiken

Module 4: Een IP-configuratie enadresbeheeroplossing ontwerpen en onderhouden

Module 5: Naamresolutie ontwerpen en implementeren

Module 6: Een forest- en domeininfrastructuur van Active Directory Domain Services ontwerpen en implementeren

Module 7: Ontwerp en implementatie van een infrastructuur voor een AD DS-organisatie-eenheid

Module 8: Ontwerp en implementatie van een Groepsbeleid Objectstrategie

Module 9: Fysieke topologie ontwerpen en implementeren

Module 10: Opslag en bestandsservices plannen en implementeren

Module 11: Netwerkbeveiliging ontwerpen en implementeren

Module 12: RAS-diensten ontwerpen en implementeren

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie