Skip to content

Certificeringstraject Microsoft MCSA Server 2016 (20740 20741 en 20742)

Microsoft Windows Server

Introductie

MCSA certificeringstrajecten Microsoft Server 2016 verspreid over een langere periode van enkele maanden of enkele weken in een combinatie van zelfstudie en klassikale begeleiding. (3 dagen klassikaal per trainingsnummer). Plan de voor jou geschikte weken en zorg dat je in korte tijd de certificering op zak hebt.

Algemene omschrijving

Om MCSA gecertificeerd te raken dienen verschillende Microsoft examens met succes te worden afgesloten. Een veelgevraagde certificering is de MCSA Server 2016. Ben je nog niet Server 2008 of 2012 gecertificeerd, dan moet je drie examens behalen. Dit zijn de 70-740, de 70-741 en de 70-742. Om dit optimaal te faciliteren hebben we bij StarTel in de komende maanden de trainingen met doorgangsgarantie ingepland staan die hierop voorbereiden. We bieden de normaalgesproken 5 daagse klassikale trainingen aan in een combinatie van zelfstudie en per training 3 dagen klassikale begeleiding. Overall derhalve 9 dagen klassikale begeleiding waarmee je in een periode van enkele weken of maanden je certificering MVSA Server 2016 op zak hebt.

Leerdoelen

In een combinatie van zelfstudie en klassikale begeleiding haal je gedurende de lesdagen alles uit de trainer terwijl je kunt focussen op de onderdelen die voor jou het meest relevant zijn. Hierdoor krijg je een optimale voorbereiding op de MCSA certificering Server 2016.

Doelgroep

Iedereen die op korte termijn de beschikking wil hebben over de MCSA server 2016 certificering en die dit op een efficiente wijze wil doen met zelfstudie in combinatie met klassikale begeleiding.

 

Voorkennis

Aan het MCSA certificeringstraject kan zonder voorkennis worden deelgenomen. Een goede basis kan worden gelegd met een van de MTA courses, (Opties zijn: 40365, 40366 of 40367). 

Methode

Een combinatie van zelfstudie en klassikale begeleiding. 3 dagen klassikaal waarbij normaal 5 dagen van toeassing zijn. Door de ondersteuning en het gebruik van online leeromgeving en de labs kan je veel zelf voorbereiden. Voor vragen doe je een actief beroep op de trainer die drie dagen per training beschikbaar is. Aan het einde van de week kan je al examen doen.

Per training wordt een MeasureUp account (proefexamen) aangeboden. Hiermee wordt op iedere examen optimaal voorbereid door examenvragen en antwoorden met de trainer door te nemen.

Voor de exacte inhoud per training verwijzen we naar de trainingen zoals opgenomen op de website. Het betreft hier achtereenvolgens de:

20740 - Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016

20741 - Networking with Windows Server 2016

20742 - Identity with Windows Server 2016

Trainingen af te sluiten met de bijbehorende examens:

70-740, 70-741 en 70-742. 

 

 

In de genoemde prijs is het volgende inbegrepen:

Uitgebreid pakket aan cursusmateriaal, geschikt voor zowel klassikale training als zelfstudie. Het pakket bestaat uit: E-book, online leeromgeving, labs, Proefexamen account (1 MeasureUp account per training en 1 examenvoucher per training). Daarnaast zijn 3 dagen klassikale begeleiding per training onderdeel van dit certificeringstraject. 

Startdatum Maand Variant Locatie