Gebruikerstraining Excel Advanced Formules en Functies

Office trainingen

Introductie

Wanneer je de basistechnieken van Excel beheerst, is de Advancedtraining Formules en Functies iets voor jou!

Algemene omschrijving

Wanneer je de basistechnieken van Excel beheerst, is de Advancedtraining Formules en Functies iets voor jou! Tijdens deze training wordt onder andere ingegaan op functies voor het maken van berekeningen en vergelijkingen. Deze functies kunnen jouw werk uiteindelijk een stuk eenvoudiger maken.

Leerdoelen

- Je kunt formules toepassen
- Je kunt zoek- en informatiefuncties hanteren
- je bent in staat om gegevens te controleren met behulp van bepaalde functies.

Doelgroep

Voor gebruikers die meer willen leren over het professionele gebruik van Excel. Daarnaast is deze cursus geschikt voor deelnemers, die de Excel basistraining hebben gevolgd.

Voorkennis

Excel Basis

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.
 

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie