Gebruikerstraining Excel Advanced Koppelingen en Macro’s

Office trainingen

Introductie

Wanneer je de basistechnieken van Excel beheerst en de Advancedtraining Formules en Functies hebt gevolgd, is de Advancedtraining Koppelingen en Macro’s een goed vervolg.

Algemene omschrijving

Wanneer je de basistechnieken van Excel beheerst en de Advancedtraining Formules en Functies hebt gevolgd, is de Advancedtraining Koppelingen en Macro’s een goed vervolg. Tijdens deze training wordt onder andere ingegaan op koppelingen tussen Excel en andere Office-programma’s. Daarnaast leer je werken met grafieken en opmaakfuncties. Deze opties kunnen jouw werk een stuk eenvoudiger maken.

Leerdoelen

- Je beschikt over de juiste kennis voor het maken van grafieken
- Je bent in staat om Excel aan verschillende Office-programma’s te koppelen en daarmee verder te werken
- Je kunt werken met meer opmaakopties
- Je hebt voldoende kennis om te werken met macro’s.

Doelgroep

Voor gebruikers die meer willen leren over het professionele gebruik van Excel. Daarnaast is deze cursus geschikt voor deelnemers, die de Gebruikerstraining Excel basis en de Excel Advanced Formules en Functies hebben gevolgd.

Voorkennis

Excel Basis + Excel Advanced Formules en Functies

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.
 

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie