Gebruikerstraining Excel Advanced Lijsten en Tabellen

Office trainingen

Introductie

Wanneer je de basistechnieken van Excel beheerst en de Advanced trainingen Formules en Functies en Koppelingen en Macro’s hebt gevolgd, is de Advancedtraining Lijsten en Tabellen een prima aanvulling.

Algemene omschrijving

Wanneer je de basistechnieken van Excel beheerst en de Advanced trainingen Formules en Functies en Koppelingen en Macro’s hebt gevolgd, is de Advancedtraining Lijsten en Tabellen een prima aanvulling. Tijdens deze training wordt onder andere ingegaan op het maken van overzichten, het werken met lijsten en tabellen en sorteren en filteren. Deze functies kunnen jouw werk een stuk eenvoudiger maken.

Leerdoelen

- Je bent in staat om overzichten te maken
- Je kunt werken met filters en sorteerfuncties
- Je weet hoe je lijsten en tabellen kunt maken en uitbreiden
- Je beschikt over de juiste kennis om draaitabellen te maken.

Doelgroep

Voor gebruikers die meer willen leren over het professionele gebruik van Excel. Daarnaast is deze cursus geschikt voor deelnemers, die de Gebruikerstraining Excel basis en de Excel Advanced trainingen Formules en Functies en Koppelingen en Macro’s hebben gevolgd.

Voorkennis

Excel Basis
Excel Advanced Formules en Functies
Excel Advanced Koppelingen en Marco’s

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.
 

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie