MS Project Advanced

Office trainingen

Introductie

Wanneer je MS Project Basis hebt gevolgd, is de Advancedtraining een prima aanvulling.

Algemene omschrijving

Wanneer je MS Project Basis hebt gevolgd, is de Advanced training een prima aanvulling. Je krijgt onder andere informatie over geavanceerde planningstechnieken en het transporteren van gegevens.

Leerdoelen

- Je kunt geavanceerde planningstechnieken toepassen;
- Je bent in staat om gegevens te transporteren van en naar MS Project;
- Je beschikt over de juiste kennis om meerdere projecten aan elkaar te koppelen;
- Je kunt middelen over diverse projecten verdelen.

Doelgroep

Voor iedereen die in projectgroepen werkt. Daarnaast is de training geschikt voor deelnemers, die de training MS Project Basis gevolgd hebben en behoefte hebben aan meer verdiepende informatie over het programma.

Voorkennis

MS Project Basis

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.
 

Voor deze training stellen we de volgen data voor. Indien deze geplande data u niet past, neemt u dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar een mogelijk andere datum of andere lesmethoden om u te voorzien in uw trainingsbehoefte.
 

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie