MS Project Basis

Office trainingen

Introductie

MS Project is een projectmanagementprogramma, die onder andere gebruikt kan worden voor het maken van planningen en het opstellen van rapportages.

Algemene omschrijving

MS Project is een projectmanagementprogramma, die onder andere gebruikt kan worden voor het maken van planningen en het opstellen van rapportages. Daarnaast beschikt het programma over communicatiefuncties.

Doelgroep

Voor iedereen die in projectgroepen werkt en behoefte heeft aan kennis en vaardigheden om efficiënter te kunnen werken, middels een digitaal programma.

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.
 

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie