Skip to content

Lean Six Sigma Yellow Belt (lean-yellow)

Scrum / Agile / LEAN / DevOps

Introductie

Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de essentie van Lean Six Sigma en het belang van verbetermanagement.

Algemene omschrijving

Hierbij gaan theorie en praktijk hand in hand. De training stimuleert u om na te denken over de waarde voor uw klant en welke methodiek het beste past bij uw rol en uw waarde in een proces. Zo worden Lean en Six Sigma begrijpelijk en toepasbaar. Ook laten we zien wat er bij de invoering van Lean Six Sigma komt kijken en zijn er diverse discussies over het invoeren en de "do's en don’ts van Lean Six Sigma.

Leerdoelen

Examenonderwerpen
Uit de definitiefase, meetfase, analysefase, verbeteringsfase en  controlefase.

Examen
Het optionele examen duurt 120 minuten met 50 multiple-choice vragen (IASSC).
Als u slaagt ontvangt u het officiële LLS Yellow Belt certificaat.

Doelgroep

Deze Yellow Belt opleiding is bedoeld voor leidinggevenden en medewerkers uit bedrijven of overheidsinstellingen die kennis willen maken met Lean Six Sigma of (binnenkort) in hun eigen organisatie te maken krijgen met Lean Six Sigma.

Voorkennis

Geen, MBO+.

Methode

Deze cursus kan elk moment in het jaar worden gegeven, bij voldoende inschrijving. Hiervoor kunt u met ons bellen of mailen

Er wordt ingegaan hoe een Lean Six Sigma verbeterproject wordt aangepakt, wie er een belangrijke rol spelen in een verbeterproject, wat levert het op als medewerker of manager als deze methodiek in de organisatie wordt ingevoerd en waar dient men rekening mee te houden bij het invoeren.

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie