CCSP Certified Cloud Security Professional

Security

Introductie

CCSP (Certified Cloud Security Professional) is de nieuwe standaard in Cloud Security certificering van (ISC)2 en de Cloud Security Alliance

Algemene omschrijving

Cloud oplossingen zijn er in verschillende varianten. En met deze varianten krijgt de beveiliging hiervoor ook steeds meer aandacht. Immers, vertrouwelijke informatie blijft een gevoelig onderwerp waar adequate oplossingen noodzakelijk zijn. Veel bedrijven zijn zich hier echter onvoldoende van bewust met als gevolg compliance problemen. En soms kiezen bedrijven voor oplossingen die niet praktisch zijn of economisch logisch maar wel de meest veilige.

Leerdoelen

De CCSP is geschikt en van toepassing op de veiligheid van een “cloud” in een internationale omgeving. Dit is vooral van belang gezien de juridische, regelgeving en compliance problemen die bij verschillende jurisdicties behuizing van persoonlijk identificeerbare informatie (PII).
Voor degenen het  CCSP examen willen .

Doelgroep

Een ieder dit belast is met de veiligheid van een cloudomgeving.

Voorkennis

Basis IT en security kennis is aan te bevelen

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.

De 6 domeinen CCSP
1.    Architectural Concepts & Design Requirements
2.    Cloud Data Security
3.    Cloud Platform & Infrastructure Security
4.    Cloud Application Security
5.    Operations
6.    Legal & Compliance

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie