CISSP Certification Preparation

Security & Privacy

Introductie

Certified Information Systems Security Professional (CISSP) is de standaard op het gebied van informatiebeveiliging. 

Algemene omschrijving

Het aantal gevallen van cybercrime en van digitale criminaliteit is sterk toegenomen. Bedrijven worden dagelijks geconfronteerd met de noodzaak bedrijfskritische toepassingen en gegevens te beveiligen.
Die taak is uitsluitend weggelegd voor professionals: security is topsport. Certified Information Systems Security Professional (CISSP) is de standaard op het gebied van informatiebeveiliging. U wordt opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van informatiebeveiliging. Wie een CISSP-kwalificatie behaalt, kan rekenen op een wereldwijde erkenning en het bewijs de nodige kennis te bezitten. Hiermee start iedere carrierre in de security. 

Leerdoelen

CISSP-kwalificatie

Doelgroep

De training is bij uitstek geschikt voor personen die in het dagelijkse werk met informatiebeveiliging te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan functies als EDP Auditor, Network Designer, Security Officer, Security Manager en beheerder van securitycomponenten. Deze cursus is ook geschikt voor niet CISSP-examenkandidaten en dus een goede basis voor alle security professionals. 

Voorkennis

Je dient bij voorkeur te beschikken over een gedegen ICT-achtergrond en over een breed ICT-interessegebied. 

Methode

Deze opleiding heeft een gecombineerde opbouw. Waar mogelijk krijgt je het opleidingsmateriaal ruim voor aanvang van de cursus. Intensieve voorbereiding wordt hiermee mogelijk. Na voorbereiding volgt de trainingsweek waarin een optimaal beroep op de trainer kan worden gedaan. De materialen worden apart gefactureerd bij verstrekking. We werken met gespecialiseerde Amerikaanse trainers en de lesmaterialen zijn in samenwerking met de universtiteit van Dallas ontwikkeld.

Planning altijd in oberleg met de deelnemers.

Module 1: Security and Risk Management
Module 2: Asset Security
Module 3: Security Engineering
Module 4: Communications and Network Security
Module 5: Identity and Access Management
Module 6: Security Assessment and Testing
Module 7: Security Operations
Module 8: Software Development Security

Staat bij deze training geen datum gepland die in je planning past, kies dan voor de flexibele inschrijving. Wij nemen dan contact met je op. We kijken graag samen met je naar een mogelijk andere datum of andere lesmethode om je te voorzien in je trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie