Communiceren met Impact voor ICT’ers (CMI ICT)

Softskills

Introductie

Je leert hoe je op effectieve wijze contact maakt met heel diverse gesprekspartners en in gesprek met hen meer impact maakt. Na deze training ben je in staat om je communicatie beter af te stemmen op de situatie en de gesprekspartner.

Algemene omschrijving

De training ‘Communiceren met Impact’ is geschreven voor IT-professionals die meer inzicht willen in de effecten van communicatie om vervolgens te werken aan het uitbreiden van vaardigheden op dit gebied.

Leerdoelen

  • Je hebt kennis over de werking van communicatie en welke facetten daarin een rol spelen.
  • Je hebt kennis over verschillende menstypen en hun communicatiestijlen en wat zij nodig hebben en verwachten in communicatie.
  • Je hebt inzicht in je eigen communicatiestijl en kent de eigen sterke en verbeterpunten.
  • Je bent in staat om echt contact te maken met gesprekspartners en kunt diverse gesprekstechnieken toepassen om in contact te blijven en doelgericht te handelen.
  • Je bent in staat om je boodschap zowel mens-als resultaatgericht en met impact over te brengen

Doelgroep

De training is geschikt voor iedereen die meer impact wil maken en actief wil werken aan het verbeteren van zijn communicatievaardigheden in ICT-omgevingen

Voorkennis

De wil om door zelfreflectie en -leidershap aan uw eigen ontwikkeling te bouwen, is belang-rijker dan voorkennis bij deze training.

Startdatum Maand Variant Locatie