WCH Conflicthantering

Softskills

Introductie

Deze training bestaat uit verschillende methodes, om conflicten te signaleren en effectief op te lossen.

Algemene omschrijving

In elk bedrijf komen weleens conflicten voor. Dit kan zich op kleine schaal voordoen, bijvoorbeeld tussen twee collega’s, maar gebeurt soms ook op grotere schaal, tussen teams of afdelingen. Wanneer dergelijke conflicten niet worden uitgesproken, kan dit op lange termijn veel grotere problemen veroorzaken. Het kan in extreme gevallen de productiviteit en de werkprocessen verstoren. Uiteindelijk zal de klant dit ook gaan merken. Dit kan op de langere termijn zorgen voor een daling van het aantal klanten en dus een daling van de omzet. Kortom, wanneer er sprake is van een conflict op de werkvloer, klein of groot, dient dit te worden opgelost. 
Deze training bestaat uit verschillende methodes, om conflicten te signaleren en effectief op te lossen.

Leerdoelen

•     Je kunt de signalen van conflicten herkennn
•     Je leert tijdens conflictsituaties omgaan met je eigen emoties en die van ande
•     Je weet hoe de fasen van een gesprek worden opgebouwd en hoe je in elke situatie op een gepaste manier kunt reageren (o.a. op weerstand).

Doelgroep

Voor iedereen die regelmatig gesprekken voert en behoefte heeft aan een leidraad om conflicten beter het hoofd te kunnen bieden.
Voor deze training zijn minimaal vijf deelnemers nodig. Op deze manier wordt het optimale leerresultaat gewaarborgd.

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.

Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.

Voor deze training stellen we de volgen data voor. Indien deze geplande data u niet past, neemt u dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar een mogelijk andere datum of andere lesmethoden om u te voorzien in uw trainingsbehoefte.

Startdatum Maand Variant Locatie